Ne mogu da vjerujem, kako učestalo dobijamo kontradiktorne informacije tipa: "Požar u Jablanici napokon pod kontrolom" (11.08.2013. godine) "Nezirić: Vrlo teško stanje na požarištima u Jablanici" (17.08.2013. godine) P.S. Neko se opasno poigrava s vatrom..
Ne poigrava se niko, vec pozar se stavi pod kontrolu, medjutim, mala 'ziga' koja je ostala pocne opet da rasplamsa uz pomoc velike temperature i vjetra i tu nastaje problem.. (na ovom podrucju se godinama talozilo lisce i grancice pa zbog toga mozes pretpostaviti zasto i helikopter tesko gasi po 10etak slojeva lisca, a da ne govorim o nekim mjestima gdje ima i borove sume koja se tesko gasi..). Mislim da je dovoljan podatak da je 'istreseno' preko 500.000 litara vode na ovakom 'malom' podrucju i da se nije uspjelo ugasiti..
meLisAaa pa već skoro mjesec dana? ljudi, probudite se! lokalno stanovništvo brani kuće i ono što može a ostatak nije tu da ugasi, nego da se NE ugasi. žao mi je što to kažem, ali netko vas sustavno pali i ne da da se ugasi.
Prikaži sve komentare (7)