A o nesposobnom Aljinom sinu Bakiru, kojem ne bi dao ni bicikl da vozi i njegovoj izjavio da je Kusturica izdajica svog naroda, mogu samo reci: ko o cemu kurva o postenju. Pa postoji li veca izdajica muslimanskog naroda od Bakirovog oca Alije Izetbegovica, koji je zalozio citavu Istocnu Bosnu rijecima: Samo vi mirno spavajte, nista vam nece biti, a Mladic i njegovi koljaci jedva docekali pa ih pobili ko zeceve? Pa nisu mu dzaba sami muslimani iz Istocne Bosne dizali mezar na Kovacima u zrak, Srbi i Hrvati sigurno nisu imali razloga.
@Gaetano: Jebo ti imbecil komplet familiju seljacku, sosonsku i revizorsku, odlake si ti svega ti Sosoncino, treba ti dati Nobelovu nagradu kad si uspio iz svoje vukojebine naci put do Sarajeva. I pokusaj drugi put da izneses svoje misljenje na navedenu temu, a da, zaboravio sam da retardirane osobe nemaju svoje misljenje, jer im je mozak pileci, jel tako retardinjo?
@Gaetano: Nisam znao da covjek moze zivjeti 300 godina, ti ili si glup ili si nepismen, a sve mi se vise cini da si ovo prvo, zbog cega te i zovem retardinjo, logicno zar ne? Svi moji su rodjeni u Sarajevu kao i ja, ako si na to mislio moj nepismeni, debilni prijatelju, samo sto meni danasnje Sarajevo nije pojam uzvisenog urbanog mjesta, kao sto je tebi, jer ocigledno nisi nista bolje u svom zivotu vidio. Pa sta ako si rodjen u Sarajevu, ko da si rodjen u Londonu ili Parizu jbte, Sarajevo je najobicnija kasaba u kojoj danas takvi mediokriteti kao ti mogu doci do izrazaja, a normalan i urban svijet se mora zaputiti na Zapad da bi opstao i da bi ostao normalan, jer ne moze zivjeti sa indijacima kao sto si ti, ali tvoj ograniceni mozak to naravno ne razumije jer je tebi ovo plafon. Tvoji komentari pokazuju koliko si urban, samo sto oni ne bi mogli proci niti u jednom normalnom evropskom gradu kao ni negativni dogadjaji koji se mogu vidjeti samo u Sarajevu i jos na Bliskom Istoku.
Prikaži sve komentare (92)