Pjanić je umjetnik sa loptom . Takvih igrača je pravo malo u Evropi . U pravoj sredini i sa pravim trenerom moze dostići nivo kakav imaju Čavi i Pirlo . Po meni bolje mu je da ostane u Italiji . Roma je dobar klub , Rudi Garcija je dobar trener i poštuje Pjanica najviše . Nije za njega Engleska jer bi ga brzo oni krkani sa otoka polomili !! Miki ostani u Italiji i igraj fudbal jebeš Engleze i njihov ragbi :)
Moze dostici nivo Xavija i Pirla!? Jesi ti normalan? Nema on 17 godina vise, da toliko napreduje. I ja volim Pjanu,ali ta dvojica su najbolji playmakeri u zadnjih 20 godina,ako ne i duze..
Pa ti se očigledno ne sjećaš kako je isti Prilo tretiran i kakvu je karijeru imao dok nije došao u Milan . Grijao je klupu u Interu redovno zato što nisu znali prepoznati njegov talenat . Kada je došao u Milan tek je počeo pokazivati svoje sposobnosti da bi dolaskom Anćelotija eksplodirao .Slična stvar se dešava sa Pjanicem . U lyonu je bio u sjeni Juninja jer je ovaj u to vrijeme stvarno derao , poslije dovode Gorkufa i plaćaju ga 22 miliona ( ne vrijedi ni 2 ) i onda kako to obično biva forsiraju istog jer je najskuplji . Da su pogriješili prodajom Pjanica vidi se iz njihovih rezultata zadnjih godina . Dolaskom u Romu opet peh za njega ( Zeman ) . Ovaj novi trener ga poštuje i cijeni kao igrača . Ako ostane u Romi ovu sezonu tek ćeš se uvjeriti kakav je on potencijal . Biće glavni igrač ove sezone sigurno !! Po meni je on igrač koji moze igrati u Barsi a ko je u pravu vrijeme će pokazati !!
Prikaži sve komentare (25)