Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj Klix i Bale,pretjeruju ,brate mili,što jest jest,a Pjana i Bale nisu isti tip igrača,a što kaže Kommet Gervinho je već kupljen.
Nutkanje se nastavlja haha sad su me zvali iz Rima,smrzli se od straha haha
Pjanicu ovo ti je sansa karijere, i Bale se proslavio u Spursima. Ko se jos proslavio u Italiji :o
Odakle vi kupite ove vjesti,ovoga nema nigdje na portalima.pustite pjanketa neka uživa.
Mali Princ, velikog srca i talenta, sin bosanski!
Pjanić je umjetnik sa loptom . Takvih igrača je pravo malo u Evropi . U pravoj sredini i sa pravim trenerom moze dostići nivo kakav imaju Čavi i Pirlo . Po meni bolje mu je da ostane u Italiji . Roma je dobar klub , Rudi Garcija je dobar trener i poštuje Pjanica najviše . Nije za njega Engleska jer bi ga brzo oni krkani sa otoka polomili !! Miki ostani u Italiji i igraj fudbal jebeš Engleze i njihov ragbi :)
Moze dostici nivo Xavija i Pirla!? Jesi ti normalan? Nema on 17 godina vise, da toliko napreduje. I ja volim Pjanu,ali ta dvojica su najbolji playmakeri u zadnjih 20 godina,ako ne i duze..
Pa ti se očigledno ne sjećaš kako je isti Prilo tretiran i kakvu je karijeru imao dok nije došao u Milan . Grijao je klupu u Interu redovno zato što nisu znali prepoznati njegov talenat . Kada je došao u Milan tek je počeo pokazivati svoje sposobnosti da bi dolaskom Anćelotija eksplodirao .Slična stvar se dešava sa Pjanicem . U lyonu je bio u sjeni Juninja jer je ovaj u to vrijeme stvarno derao , poslije dovode Gorkufa i plaćaju ga 22 miliona ( ne vrijedi ni 2 ) i onda kako to obično biva forsiraju istog jer je najskuplji . Da su pogriješili prodajom Pjanica vidi se iz njihovih rezultata zadnjih godina . Dolaskom u Romu opet peh za njega ( Zeman ) . Ovaj novi trener ga poštuje i cijeni kao igrača . Ako ostane u Romi ovu sezonu tek ćeš se uvjeriti kakav je on potencijal . Biće glavni igrač ove sezone sigurno !! Po meni je on igrač koji moze igrati u Barsi a ko je u pravu vrijeme će pokazati !!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Idioti, Gervinho je kupljen. Cccc, pa bar se malo raspitajte...
Pa i ja sam za to da ostane.
uh, valjalo bi da se prebaci na otok..dobar je Tottenhman
Pa ionako je Pjanic vise na klupi u Romi, a i u Tottenhamu ce bit jer nije jos sazreo za engleske lige.
s koje si ti banane siso i komentarises fudbal?
Hikmete mars u selo, idi vidi jeli komsinica ramiza kupi sjeno...