prijedor, sta prijedor, od koga da ocekujemo sjecanje i pijetet prema bosnjackim zrtvama kad oni koje su birali bosnjaci prepustaju prijedor, visegrad, srebrenicu srbo-cetnicima. Ko glasa za srbo-komunjare u obliku sdp-a i sbb-a dabogda ih snasla okrutna sudbina nevinih prijedorcana. SDP I SBB SA DODIKOM USVAJAJU ZAKON O PREBIVALISTU PO KOJEM CE CETNICKA POLICIJA ULAZIT U BOSNJACKE KUCE I PROVJERAVT DA LI TAMO ZIVE, AKO SLUCAJNO OTPUTUJU NA DAN DVA IMAT CE OVLASTI DA TOG BOSNJAKA PO DRUGI PUT PROGNAJU TAKO STO CE MU USKRATIT PRAVO GLASA. Razmislite Bosnjaci za koga glasate, znam da medju vama ima patriota, od srbo-komunjara ne mogu ni ocekivat da ce glasat za nekog drugog osim za Sdp
Ima li I jedan istoricar medju balijama da ih nauci sta su cetnici, kako su nastali itd, da ne lupaju ovde vise. A ti Dreikanter bolje napravi analizu kako da se balije izjasne na popisu , posto imate vise opcija mogli bi srbi biti I vecina , mislim srbi su svakako vecina, jer sve su to poturceni srbi sa tobom na celu.
Ma ja ba, svi su četnici osim SDA. Reci to otvoreno Dreikanteru. Parola to nije od 2013 nego od '91. Baš onako su sačuvali Bošnjake, ko što ne bi ni četnici. Stvaranjem RSa su Bošnjaci priču u tom entitetu završili. Danas žive tamo samo ako nemaju nikakvu drugu životu opciju. Jasno je da će se taj broj smanjivati i da na kraju neće ostati nijedan, bukvalno. Sa tim svim ništa naravno nema nijedna druga stranka osim SDA, bar kada je bošnjačka strana u pitanju. Tako da ovaj zakon o kojem ti pričaš je nebitan. Garant niko od te sirotinje neće nigdje otić ni na 3 dana, jer nema gdje.
Prikaži sve komentare (30)