"Braćo" i mi smo tu na Balkanu.. Također imamo jednu malu avio kompaniju, koja se naziva BH Airlines i ima mjesta za popravke i unaprijeđenja, pa eto..
Turkish Airlines je pokušao od naše propale kompanije napraviti nešto ali kad su ljudi vidjeli s kakvom lopovskom bagrom imaju posla, otišli.
@starbuck Kolega @escobar_ je jako lijepo sažeo cijelu famu u vezi Turkish Airlines, a ja ću malo proširiti vidike. Dakle, Turci su napustili svoj udio od 49 posto vlasništva u BH Airlines, ali bez ikakvih potraživanja, iako su njihova ulaganja u kompaniju iznosila više od 30 milijuna KM! Znači, 4 (četiri) godine zajedničke aviokompanije su propale zbog nesposobnih, ali po stranačkim linijama odgovornih lica, koja vršila funkcije, prije svega zarad vlastite dobrobiti. Recept za oživljavanje BH Airlines jeste, da se napravi "čistka" putem reorganizacije kompanije u svakom smislu i da se firmira jak menadžment čiji je osnovni cilj progresija kompanije. Nema pomoći samo od "financijskih injekcija" partnerskih kompanija..
Prikaži sve komentare (66)