Evo ja sam lično napadnut od strane pasa lutalica prije par dana...nakon što sam se uspio odbraniti onda me je napala narkomanka iz naselja koja ih hrani svaki dan...to je katastrofa...ja imam psa i za njega dajem prosječno 100 KM mjesečno za vakcine i ostala čudesa i taj pas nikada nije nikoga pogledao a kamoli napao. ko god štiti ove lutalice treba mu registrovat tog psa na njegovo ime pa kad taj isti pas napravi sranje nek on plaća kaznu za njega...ovo je sramota za grad, bilo koji, ne samo Sarajevo, već i ostatak države da je pašče preče od čovjeka....sramota
Cuj 100 KM mjesecno na medicinsku njegu ? Pa sta je to materet, kakva su to priseravanja. Kad bombas barem bombaj realno.
Decko, ja sam imao 2 psa. Oba spasena iz "ringova" za borbe. Umrli su od starosti, ne od borbi, bogu hvala, ali tebi kao savjesnom vlasniku, kojih ima jos po ovoj stranici, bih savjetovao da cipujes svog psa, pa cemo odmah znati odakle dolaze ovi silni psi. sigurno se nije sam stvorio doberman koji je lutao oko Cheersa prije pola godina, sigurno se nije sam stvorio rottweiler oko 7 brace koji jos uvijek luta tuda. Sigurno se nije sam od sebe stvorio pit koji je lutao oko Vijecnice. To je neko morao pustit. I to neko ko je "veoma nacitan i savjestan" pa je po primitku kucica, odlucio da ga ne kastrira i kad je narastao, malo mu dosadio pa ga pustio tako izbezumljenog.
Prikaži sve komentare (70)