MašaAllah :) Iza nedavnog napada u Bejrutu na leglo Hizbušejtana stoji brigada 313 iz Afganistana i Pakistana za koju su mislili da se ugasila. Polako postaje sve očitije da islamski borci i jedan mali dio sekularista koje podržava Amerikk nisu na istoj strani.A to pokazuju ovi sveučestaliji međusobni napadi. Mudžahide Sirije podržavaju muslimani diljem svijeta.Sekulariste među pobunjenicma podržava Amerika,Evropa i "Izrael".I Assada podržavaju Rusi,Kinezi i šiije. Mislim da je očito svima koja je ovdje islamska strana. Kliks:Zar nije ispravnije video snimke od videe?
@TALIB Opet religiju koristite u propagandne svrhe. Dokle vise s tim, to mi nije jasno. Nije vazno da li pripadas Sunima ili Shiitima, to je sve jedna vjera, poenta je da se mi medjusobno sami ubijamo i dok ne uvidimo taj problem nama niko nemoze pomoci cak ni Rusija koja podrzava Assada, ili zapad koji pomaze Sirijskim pobunjenicima. Na kraju krajeva uvijek neduzni civili ispastaju i oni su ti koji placaju cijenu zbog usijanih glava na obije strane.
Naravno da je važno i naravno da to nije jedna vjera. Sunije su muslimani a šijje su perzijanci vatropoklonici. Opet i mnoge "sunije" su davno napustili Islam čim su stali na stranu komunizma,demokratije, ili neke treće nevjerničke ideologije. Mi muslimani samo najmiroljubiviji narod na svijetu.Uzazad 100 godina mi se samo branimo od agresora.
Prikaži sve komentare (29)