Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz prilozenih komentara se vidi pismenost BiH gradana nikad nece biti bolje u BiH vasi mozgovi su potpuno zamuceni ocekujete bolje a neznate osnovne stvari o sebi neznas ni ko si ni sta si ni zasto si ziv uopce zapitaj se malo prije nego ti dode smrt,a ona ti je tu.razmislite malo
pa Tunis i Libija nisu bas "obliznje" zemlje
Talibani, poznati americki placenici. Kao kerovi prvo oni zalaju a potom eto ti lovca iz vasongtona. ( lovaca )
Allah pomaže svojim robovima.. ALLAHU EKBER!!!
NEMA ODAKLE NE DOLAZE GAMAD SEJTANSKA, ZNAMO KAKO CE SE VRATIT;)))
Zanima me samo jesu li se i talibanski zapovjednici zaputili u Siriju ili su poslali "meso". Jel to ono hajTE napriiiiiiiijed.
GLUPANI NEOBRAZOVANI I PRIMITIVNI !!!!
Ne seri iza tastature, obrazuj ih, majke ti.
Nakon 30 godina ratovanja i razaranja u svojoj zemlji, njima je još uvijek stalo da ratuju.
a jeste dosadni sa je*enim talibanima i bradonjama
Pa kako likovi prelaze granice??? Da to nije scenarij sa naših prostora???Kako se sad svi skupljaju u tuđu kuću,a u njihovoj kući nered??? I stalno neka priča o šiitima i sunitima,ko je kakav,ko je u pravu,a ko nije...a komentarima se bave nekvalificirani degeni,navijački raspoloženi...kako da ja sad znam šta je u Siriji,kad sam prepušten,da vjerujem ili ne medijima...Samo onaj ko je doli,i u svojoj koži,zna kako je doli...
Znaš šta se događa. Događa se rat između muslimana i nevjernika.Sve ostalo je mazanje ovog sukoba u boju po potrebi.
Hajde Taljiban prosvijetli me. Ko je to pravi Musliman, a ko nevjernik. Koji su kriteriji po kojima se to odredjuje? Ko je te kriterijume odredio? Molim te reci da nebudem ovoliko glup.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
MašaAllah :) Iza nedavnog napada u Bejrutu na leglo Hizbušejtana stoji brigada 313 iz Afganistana i Pakistana za koju su mislili da se ugasila. Polako postaje sve očitije da islamski borci i jedan mali dio sekularista koje podržava Amerikk nisu na istoj strani.A to pokazuju ovi sveučestaliji međusobni napadi. Mudžahide Sirije podržavaju muslimani diljem svijeta.Sekulariste među pobunjenicma podržava Amerika,Evropa i "Izrael".I Assada podržavaju Rusi,Kinezi i šiije. Mislim da je očito svima koja je ovdje islamska strana. Kliks:Zar nije ispravnije video snimke od videe?
@TALIB Opet religiju koristite u propagandne svrhe. Dokle vise s tim, to mi nije jasno. Nije vazno da li pripadas Sunima ili Shiitima, to je sve jedna vjera, poenta je da se mi medjusobno sami ubijamo i dok ne uvidimo taj problem nama niko nemoze pomoci cak ni Rusija koja podrzava Assada, ili zapad koji pomaze Sirijskim pobunjenicima. Na kraju krajeva uvijek neduzni civili ispastaju i oni su ti koji placaju cijenu zbog usijanih glava na obije strane.
Naravno da je važno i naravno da to nije jedna vjera. Sunije su muslimani a šijje su perzijanci vatropoklonici. Opet i mnoge "sunije" su davno napustili Islam čim su stali na stranu komunizma,demokratije, ili neke treće nevjerničke ideologije. Mi muslimani samo najmiroljubiviji narod na svijetu.Uzazad 100 godina mi se samo branimo od agresora.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve u skladu sa planovima izraela i zapadnih fašista. oni će se riješiti radikalnih elemenata iz svojih sredina, a siriju će ekonomski unazaditi i staviti je u stanje nemoći. isto ko i libiju. asad i sirijski narod nemaju izbora nego se boriti protiv jazavaca.
Takvi su planovi,odnosno bili su,a kako će proći....
Treba dole bacit par atomskih i rijesit se ratova na bliskom istoku