Koliko je ovdje na Klixu krkana, ološi, šljama, mentalno poremećenih umova i raznog polusvijeta ! Pamet mi stane svaki put kad pročitam ovako odvratne komentare gdje ismijavaju, likuju i raduju se tudjoj nesreći, a u u ovom slucaju - likuju zbog fizičkog napada na Novaka. Ovo je onaj isti Novak koji je donirao milione dolara BiH kad smo imali poplave - isti Novak koji dolazi u Visoko i promovira BiH. Kreteni zlobni i pokvareni! Vi ste ljudski otpad!
Svaka cast Edine! Tuzno je s kim disemo isti vazduh. Pa zar je miguce da mrznju ispoljavaju i lrema ivakvim ljuda kakav je Djokovic!? On je jedan od onih koji je bas pokisavao u citavoj regini da gradi dobre odnose!
A zasto je neko krkan kad ima nesto protiv dokazanog ljubitelja Cetnika, koji se naslikava u Ravnoj Gori, pa druge prilike uz rakiju cetnika Draze Mihajlovica, pa se naslikava s ljudima koji nose simbole cetnika…znaci Manuel Neuer u Njemackoj, naslikava se sa simbolima Hitlera, sa svastikom, ima oca Nacistu, i tebi je to sve ok? treba tebi jos koja godina.
Prikaži sve komentare (96)