podrzavam ovo u potpunosti (bila mi je indenticna reakcija): "Zanimljivo je da na tim protestima opste nije bilo studenata ETF-a. Ovaj protest je bio cisto manipulisanje masama od strane pojedinca - Muzafera(licna osveta profesorima sa TK) i SPUS-a(željnog medijske pažnje!) Pola studenata nije ni znalo gdje idu da protestuju a ja i moji prijatelji sa ETF-a smo se odvojili od mase jer nismo podržavali što je SPUS danas uradio a vjerovatno nije ni bio upoznat sa stanjem užas je manipulacije jer nisu ni najavili da idu pred ETF inace bi to studenti osudili dan ranije. Studenti opet su vas napravili budalama i izgledali ste kao ovce za vaše kolege. "
Dadulence uspori malo sa optuzbama na SPUS. Cini mi se da ste vi sa ETF-a malo ljubomorni sto ljudi rade. Niko od nas nije izmanipulisan, i u prosli ponedjeljak je SPUS pored Foruma djece sehida i pog.boraca bio organizator ovog mirnog okupljanja, tako da je ta situacija jasna svima samo vama nije. Studenti ETF-a nisu ni bili organizatori ovog protesta tako da se na vas nije ni racunalo jer znamo da ne smijete iskazati svoje misljenje i stav.
@narcisa_123 ohladi malo dosadna si navila se na svim temama znamo da si uz Muzafera ali prestani gluposti iznositi. Studenti su izmanipulirani nigdje nije bilo najavljeno da ce SPUS protestovati ispred ETF-a(otiđi na spus.ba pa se uvjeri) i vecina studenata nije ni znalo zasto protestuje ispred ETF-a vec su samo slijepo pratili pastire to se zove MANIPULACIJA! To samo dokazuje na sta ste spremni.
Prikaži sve komentare (159)