@"Ja ne znam otkud njima ova glupost "Garant dejtonskog sporazuma" Kakav ba garant ? Pročitajte već jednom taj sporazum famozni i vidite da tamo nema nikakvog "garanta"" Pročitaj ti, u Članu 13 piše: Ovaj aneks stupa na snagu po potpisivanju.  Za Republiku Bosnu i Hercegovinu Za Federaciju BiH Za Republiku Srpsku Garant:  Republika Hrvatska Savezna Republika Jugoslavija I ispod svakog aneksa stoje potpisi Ovaj Aneks stupa na snagu po potpisu.  Za Republiku BiH .....................................................  Za Federaciju BiH ....................................................  Za Republiku Srpsku ............................................... Garanti:  Za Republiku Hrvatsku ............................................  Za SRJ ....................................................................... A Srbija je pravni naslednik SRJ. Tako da ne lupetajte napamet.
Nisi u pravu. SToji ENDORSED, sto znaci potpisan/usvojen/podrzan. Srbija i Hrvatska NISU garanti, vec sudjeluju, podrzavaju mir jer su ucesnici u ratu.
Svako moze na svoj nacin ''prevoditi'', ali U AGREEMENTU jasno pise da su Srbija i Hrvatska ucesnici u agreementu, nikakvi garanti se ne spominju.
Prikaži sve komentare (119)