Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...na kraju će radikal, šešeljev pajdo, ispast najkorektniji i najpošteniji...balkan, rodno mjesto apsurda...
Ovo je naredba iz EU, a ne njegov osobni stav.Slično je i Hrvatska nastupala prije par godina prema nama.
@Ja i Ona "kada ce se neko od bosnjaka izvinuti za zlocine nad srbima i hrvatima? da li je tako nesto moguce? " Naravno da nije moguće. Dakle da ponovim: LICEMJERSTVO JE NAJVEĆA BOLEST U "BOŠNJAKA", DOK SE OD TOGA NE IZLIJEČITE, NEMA OD VAS NIŠTA !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Molimo Dodikov komentar:-))) Eto Narode napokon je neko rekao Dodiku da nije Srbin i to je rekao pravi Srbin! Bosanac-Pravoslavac Bosanac-Katolik Bosanac-Musliman
@Miles Upravo tako Srbin Bosanac, a ne Srbin Srbijanac što je velika razlika. Inače su i Sandžaklije Bošnjaci Srbijanci ili Crnogorci :O Nacionalnu, etnonacionalnu, konfesionalnu i pripadnost državi se ne poistovjećuju i ne isključuju.
da ti dopunim nik a ujedno i odgovorim :)) Ako pročitaš načertanije moći ćeš zaključiti da se spominje bošnjak katolik, bošnjak pravoslavac i bošnjak islamske vjere. Bosanac je novijeg datuma Sad je već sporno ko uzurpira taj naziv za sebe :)
"Srbija kao garant Daytonskog sporazuma..." Jedini garant mira je moj AK47 sakriven u garaži.
Sjetio se nakon 17 god , nije sigurno svojevoljno to izjavio ...
Bosanac ili konj toje isto to Nikolic dobro znade a ja necu da budem konj neka to budi koji hoce i to vise puta
DODIK od jucer postade Bosanac-pravoslavne vjeroispjovjesti SUPER..... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
politika je kao sah.nista se ne desava spontano i bez razloga.pitanje je sta se to iza brda valja.zivi bili pa vidjeli. pozdrav svim ljudim dobre volje.
,,politika je qrva izvinte me sto psujem"...:)
Sve je to lijepo, ali nije dovoljno tražiti oprost za nešto što se konačno priznaje a to je agresija Srbije. Treba prvo poravnati račune, platiti ratnu odštetu, zatvoriti tvorce ideje Velike Srbije (SANU, Ćosić i kompanija) pa tek onda razgovarati o nekom "pomirenju". Čuj: pobili, popljačkali i onda "tražimo oprost". Šta bi sad trebalo da BiH uradi? Da zaboravi sve što je bilo? Može, kad Amerika oprosti Al-Kaidi, Izraelci Nacistima itd.
Jes otkrio Ameriku u pm stace biti vec Bosanci ljudise nazivaju po zemlji gdjesu rodzeni!
...kažem ja da je zukorlić srbenda...al mi niko ne vjeruje :)
Konačno su se Bosanski Srbi dosjetili, samo još da se Bosanski Hrvati izjasne kao Hercegovci, uz Bosance muslimane, pa ćemo imati BiH iz jednog dijela.
Da nije ovo izjavio, ja ne bi znao sta su :)
Ovo je tipičan primjer uspješne diplomatije. Bakir Izetbegović iz dana u dan, pokazuje da je istinski lider. Mudro i hrabro je bilo reći Nikoliću u lice da ne postoje dvije srpske države na Balkanu i to u po' Beograda. Mudro je pustiti da crnogorsko-komunistička hunta toliko laže i izmišlja a ne odgovarati istom mjerom. Dok SDP sa svojim podizvođačem "radova" Avazom priča priče za malu djecu Bakir radi posao. Nasuprot tome, Zlatka Lagumdžiju, vrlog i grlatog ministra vanjskih poslova, diplomatski ignorišu svi. Njegov domet su savjetnici savjetnika ministara a ponekad se na hodnicima uspije rukovati sa važnijim diplomatama. Njegovom bivšem stranačkom koleg Željku Komšiću je jedina ozbiljna diplomatsja aktivnost da prošeta do kafane Tito i vrati se u Predsjedništvo.
...diplomatske sposobnosti bakira iztbegovića ravne su njegovim heojskim djelima na ratnim frontama...
uspjesna diplomatija,,, fujj..ne mogu da vjerujem da neko moze hvaliti Bakira..on i njegova `kriminalna organizacija` su glavni krivci za ekonmsku i svaku drugu propast ovog naroda...njega moze hvaliti samo neko ko je i sam dijelom tog kriminalnog miljea...a i prilcino sam sigurna da sve njegove izjave pisu drugi, jer on takooo `elokventno` izgleda, da se ubijesh
i neka mi samo neko objasni kako moze biti Bosanac nacionalno obilježje
kad ti sebi objasniš u kojoj državi živiš bit će jasno kako neko može biti bosanac i hercegovac kao nacionalno obilježje nažalost, ti još živiš u periodu snova stvaranja velike srbije ili velike hrvatske, pa ne možeš da skontaš, tako da ti je nepotrebno i objašnjavati. karavana prolazi, psi laju
jedna jedina to je sve demagogija što ti pricas ,al mi opet nisi objasnio kako Bosanac moze biti nacionalnost
meni samo nije jasno zašto nekome smeta kad se izjašnjava kao Hrvat il Srbin po nacionalnosti
dcmahiviali pa ne znam zašto miješaš nacijau sa vjerom, pa ja kad kazem da sam hrvat ne mislim da sam hrvat koji zivi u Hrvatskoj.
Dokle god pojedini Bošnjaci niječu postojanje SRBA I HRVATA u BiH i traže da se odreknu vlastitog identiteta...ništa od te zemlje.
kakve se sve gluposti mogu pročitati ovdje
Ovo Nikoliceve misli ni u snu nisu! Ko god malo mozga ima moze shvatiti da ovdje ima neki motiv i to jako jak ocigledno, dok on (ortodoksni cetnik) ovako prica! Nesta se kuha ..
@"Ja ne znam otkud njima ova glupost "Garant dejtonskog sporazuma" Kakav ba garant ? Pročitajte već jednom taj sporazum famozni i vidite da tamo nema nikakvog "garanta"" Pročitaj ti, u Članu 13 piše: Ovaj aneks stupa na snagu po potpisivanju.  Za Republiku Bosnu i Hercegovinu Za Federaciju BiH Za Republiku Srpsku Garant:  Republika Hrvatska Savezna Republika Jugoslavija I ispod svakog aneksa stoje potpisi Ovaj Aneks stupa na snagu po potpisu.  Za Republiku BiH .....................................................  Za Federaciju BiH ....................................................  Za Republiku Srpsku ............................................... Garanti:  Za Republiku Hrvatsku ............................................  Za SRJ ....................................................................... A Srbija je pravni naslednik SRJ. Tako da ne lupetajte napamet.
Nisi u pravu. SToji ENDORSED, sto znaci potpisan/usvojen/podrzan. Srbija i Hrvatska NISU garanti, vec sudjeluju, podrzavaju mir jer su ucesnici u ratu.
Svako moze na svoj nacin ''prevoditi'', ali U AGREEMENTU jasno pise da su Srbija i Hrvatska ucesnici u agreementu, nikakvi garanti se ne spominju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)