Koje studente ??? Iz Travnika, Bijeljine, Ist. Sarajeva, Kiseljaka, Slobomira itd itd itd ??? Smanjite plate poslanicima i ostavite pare za vraćanje kredita ... Kakvi crni studenti .. ovdje nama i ne trebaju studenti, nego zanatlije, električari itd itd ... Pustite da kapitalizam sam radi... vi samo napravite uslove da se ne krade !!!!
Ko je tebi kriv što si propalitet pa ne ideš na fakultet. Budućnost ove države su školovani mladi ljudi. Ovo je odlična ideja i svako treba da je podrži.
Sine moj, ja fakultet završio. 99,999 % poslova u ovoj državi može raditi balavo dijete od 5 godina.. Ne trebaju nam školovani ljudi jer za njih ovdje NEMA POSLA ! Nama trebaju zanatlije, poljoprivrednici itd itd itd ... RADNICI ! Da ne budemo gladni i da mogu zavrnut sijalicu ! Veze nemaš o biznisu, privredi, razvoju države... Ti misliš ako svi imaju neki papir i diplomu da je to prosperitet ... E pa nije .. i ovi svi političari imaju diplome, pa opet potonusmo... Ova država NEMA BUDUĆNOST jer upravo većina naroda misli poput tebe ! Naserem ti se na taj jadni fakultet što prepisuješ i završavaš ... !
Prikaži sve komentare (25)