Sta je ovo boze dragi zene se pocele bacati u rijeke,ako je u pitanju samoubistvo nije to rijesenje problema,samo je to sok veliki i tuga za porodicu i familiju.Neka ti se dragi Allah smiluje i grijehe oprosti.
@ zakire Znaš li ti šta oni podrazumijevaju pod 'nema tragova nasilja'. (nema rana od metka) to je jedino što oni mogu utvrditi na licu mjesta. SVAKI LOM NA TIJELU, SVAKA MODRICA JE MOGLA NASTATI KAD JE ŽRTVA PADALA I UDARALA U KAMENJE I SLIČNO, ja ti govorim da imamo nesposoban kadar u policiji, malo iz sopstvenog iskustva a nisam ni ćorav kod očiju, to i laik vidi da tu niko ne radi niti želi da radi. Nemoj bogati ti sad ko IRFAN NEFIĆ ' GRAD JE SIGURAN I NIKAD MANJE KRIMINALA NIJE BILO' Haha, to je Lik ipo.
Svakako razumijem te ali sam siguran da ce ako bude tragova na tijelu koji upucuju na nasilnu smrt izvrsiti i obdukciju tijela a mozda i svjedoka nadju kakvog koji ce posvjedociti nesretnom i smrtnom dogadjaju,nema mi druge nego da vjerujem u organe koji se bave tim jer kakvi su takvi su nasi s,da imaju bolje uvijete i opremu sigurno bi mogli kvalitetnije obavljati svoje zadatke.
Prikaži sve komentare (23)