Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dopizdila joj kriza, biće ovoga u budućnosti još, što je najžalosnije. Iskreno saučešće porodici
Kakva naša policija, čuj odma zaključili da je samoubistvo, PA JADOVI KOJI NIŠTA NE RADITE KAKO VAS NIJE STID, SAMO DA NE BI RADILI NEŠTO (KO ĆE SAD IZVJEŠTAJE PISATI, ISTRAGU OTVARATI, NAJ BOLJE ODMA RECI DA JE SAMOUBISTVO I TAČKA.) PA NEK UBICE HODAJU SLOBODNI, A BITNO JE DA NAŠE KAMERE-RADARI RADE, TO NAM PLATU DONOSI, JBO UBISTVA KO ĆE SE S TIM ZAMARATI.. HALLOOO IMAL IKO NORMALAN U OVOJ FUCKING DRŽAVI?????
@ grkedi u policijskom izvjestaju ne pise nigdje da je rijec u samoubistvo vec da nema tragova nasilja,a ja sam u svom komentaru napisao ako je rijec o samoubistvu,nemoj bez veze da silujes caps lock.
grkedi... u mad brah?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
to mi je od amide zena nemojte tako nije samoubistvo zeni je pozlilo sklonila se ustranu da se malo odmori medutim je pala u nesvijest i skotrljala se u rijeku nikakvo samoubistvo vijerujte mi..
Bolja je bila Milicija.
@grkedi ti ocito imas puno posla sa policijom pa ljude toliko volis, pusti nek rade svoj posao koji po mom mišljenu rade OK, danas sam bio ocevidac kad su gasili vozilo koje je gorilo u Alipašinoj ulici dok smo svi bježali od vozila oni su išli prema njemu da ga gase, a i ti bi sigurno išao za nima da gasiš aaaa :)
ljudsko društvo se degradiralo do neprepoznatljivosti, imam osjećaj kad bi neko umro u tramvaju da bi ostali rekli *** ga ja baš je našo ovdje da rikne. nadam se da će ovakvih slučajeva biti što manje i da će u ljudima proraditi humanost jer čovjek bi čovjeku trebao biti prijatelj ali ne samo deklarativno ili uplatom od pola marke za liječenje kako bi oprao savjest već istinski na svakom koraku u svakoj minuti. divno je gledati batka na pinku koji toliko godina sa takvim samoprijegorom pomaže ljudima.
Sasvim normalno za nasu sredinu, ovdje je sve postalo normalno!
Neki dan je djevojka zvala policiju telefonom i uznemirena naravno rekla da je neki mladić napao i da je još sa njom tu i prijeti joj. Gospođa drotica s druge strane joj je rekla da mora doći u stanicu da prijavi slučaj! Djevojka je opet rekla da je momak koji je napada još tu u blizini i da ona pokušava da mu pobjegne!!! Gđa drotica opet joj je rekla 'jako mi je žao ali morate doći u stanicu'. E SAD JE OVA TREBALA REĆI TOM NASILNIKU ' EJ IZVINI MOLIM TE SILOVATELJU MOŽEŠ LI SA MNOM DO STANICE POLICIJE DA TE PRIJAVIM JER MI JE POLICIJA TAKO REKLA!!???!! I SAD ĆE MI NEKO PRIČATI O NAŠOJ ČOBANSKOJ DROTOVIJI..
A odakle ti to znaš? Ili prisluškuješ telefonsku liniju policije (što je nelegalno) ili prisluškuješ telefonsku liniju te djevojke (opet nelegalno), ili si ti taj lik samo što to ne znaš jer si podvojena ličnost pa ti se čini da to "odnedakle znaš". Najvjerovatnije da si neka feministica koja mrzi sve muškarce i laže na internetu o njihovim zločinima.
Drug svaki poziv na 122 se snima, tako da se zna koja se gospođa drotica javila na telefon. Za sve ostalo postoji unutrašnja kontrola i vjeruj jedva čekaju da se neko žali.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
boze sacuvaj!
Sta je ovo boze dragi zene se pocele bacati u rijeke,ako je u pitanju samoubistvo nije to rijesenje problema,samo je to sok veliki i tuga za porodicu i familiju.Neka ti se dragi Allah smiluje i grijehe oprosti.
@ zakire Znaš li ti šta oni podrazumijevaju pod 'nema tragova nasilja'. (nema rana od metka) to je jedino što oni mogu utvrditi na licu mjesta. SVAKI LOM NA TIJELU, SVAKA MODRICA JE MOGLA NASTATI KAD JE ŽRTVA PADALA I UDARALA U KAMENJE I SLIČNO, ja ti govorim da imamo nesposoban kadar u policiji, malo iz sopstvenog iskustva a nisam ni ćorav kod očiju, to i laik vidi da tu niko ne radi niti želi da radi. Nemoj bogati ti sad ko IRFAN NEFIĆ ' GRAD JE SIGURAN I NIKAD MANJE KRIMINALA NIJE BILO' Haha, to je Lik ipo.
Svakako razumijem te ali sam siguran da ce ako bude tragova na tijelu koji upucuju na nasilnu smrt izvrsiti i obdukciju tijela a mozda i svjedoka nadju kakvog koji ce posvjedociti nesretnom i smrtnom dogadjaju,nema mi druge nego da vjerujem u organe koji se bave tim jer kakvi su takvi su nasi s,da imaju bolje uvijete i opremu sigurno bi mogli kvalitetnije obavljati svoje zadatke.