ovaj sdp postaje udbaska stranka svi su lopovi osim njih!!ocito znaju da ce ih komsic pomesti na sledecim izborima pa sad treba sto vise stete napraviti!
""SDP je predlagao da se potpredsjednicima dodijele sljedeće dužnosti: Da predstavljaju i zastupaju FBiH te da obnašaju funkciju šefa federalne izvršne vlasti, imenuju Vlade i sudije Ustavnog suda FBiH ----" Sto jasno pokazuje da su SDP i SBB isplanirali hapsenje PRedsjednika Budimira, samo da bi postavili svoje poslusnike u sudove,vladu, tuzilastva isl. Jer Budimir nije htio da ispunjava zelje reketasa iz SDP-a i kriminalaca iz SBB pa oni preuzeli ono sto su radili komunisti protiv neistomisljenika, namjestali sudske procese kako bi protivnike uklonili, ali mislim da su ovim sramnim cinom SDP i SBB same sebi iskopale jamu u koju ce da upadnu nakon izbora.
Komšić se već izborom saradnika posrao na onu početnu euforiju oko osnivanja stranke. SDP i SDA kao jedine dvije autentične politike u ovom dijelu BiH nikad neće ostati bez svojih glasova.
Prikaži sve komentare (50)