@lik5 ne postoji niti jedna zemlja u evropi a da ne govorim na balkanu da na nju neka od imperija tog vremena nije utjecala.bistri istoriju bosne i balkana .svasta se moze nauciti. respect za sve iskrene cuvare bosanske tradicije i istorije!!!
kad to kaze poturcena fukara koja je prodala svoju veru za veceru i ciji su muslimani okupirali nasu krscansku zemlju Bosnu i Hercegovinu dok je njemu mrska vojska Bosanskih Srba vodjena Vlatkom Vukovicem branila Bosnu i kod Bilece 1388 i na Kosovu 1389, ne zna covek da li bi pre plakao ili bi se smejao!
Alo strhinjice moj dobri i malo poremeceni i mrznjom zadojeni. Kako ti mozes da optuzujers mene da sam JA kriv zato sto je tamo neki moj prapracukuncukundjed presao sa neke vjere na neku drugu i ja sam danas to sto jesam? Ali zapamti jedno junace moj dobri. Vjera je promjenjljiva,a etnos i nacija nikad. JESMO bili krscani prije islama na ovim prostorima ali NISMO nikad bili hrvati i srbi. TO dvoje ne mijesaj. OVdje oduvijek zive dobri bosnjani. Pozz
Prikaži sve komentare (28)