Ovo je neka moja analiza šta se ovdje u stvari događa. Amerikanci po naredbi židova planiraju napasti sirijske mudžahide.Jednu od najvećih džihadskih skupina u Siriji po imenu Vojska muhadžira i ensarija koju vodi upravo čečenac po imenu Ebu Omar Čečenac. Postoji mogućnost da su Ameri izveli ove napade,sa namjerom da svale na ove Čečence što očigledno i jesu i da ih "maknu" prije nego što ovi uspiju da se opravdaju pod izlikom da su pružili otpor.Ali desilo se nešto što nisu očekivali da je jedan uspio da pobjegne.Nebi me čudilo da dođe infrmacija da je "teroristički" napad naručen upravo iz Sirije od Ebu Omara i da će to biti povod za napad na mudžahide koji su svaki dan sve veća prijetnja po opstanak "Izraela".Ameri nisu imali vremena morali su ovakve radikalne poteze da izvedu a šta je moglo da najviše napali narod nego napad da miroljubive sportiste.Tako su lahko i brzo kupili američku javnost.Ali im je plan pokvario brzi Džohar.Džohare nedaj se!
Tamo su najveći heroji muslimani.U islamskom ummetu mora da se prevaziđe ta umjetna imaginarna nacionalna granica koja,osim što je povučena na mapi,postoji u glavama muslimana.Nacionale države su produkt zapadno-krstaških kolonizatora. Muslimani moraju da se ujedine i ponovno uspostave hilafet koji će ujediniti ove države.Koje možemo koristiti kao geografsku odrednicu ali nikako uzdizati iznad islama.Nacionalost se ne smije uzdzati iznad islama,to je paganski običaj koji nikada do skoro nije postojao među muslimanima.
Jebali te čečeni! Idi u čečeniju ako su ti tako dobri. Ko god ubije drugog čovjeka, NIJE musliman, nego hajvan pa makar bio i reis Ceric
Prikaži sve komentare (51)