Uz polupijanog bradatog Gojera, uz kvazi-patriote i (većinom) došljake koji sjede u pozorištu, a nije im tu mjesto, uz program koji je bio primjereniji nekoj srednjoškoloskoj zabavi, uz skandalozne izvođače te indisponiranu voditeljicu, ovaj pubertetlija - fudbaler (nije ni prištiće istisnuo a dobija 6. aprilsku nagradu) za čiju naklonost pišete ove servilne komentare je najbolja slika i prilika današnjeg Sarajeva. Ko sam ja da to komentarišem, pita neko od komentatora? Pa iskreno imam više obrazovanja nego cijeli prvi red u večerašnjoj malograđanskoj izvedbi. Mene gospodo jedino boli što moj grad postaje prigradska zabit u kojoj riječ vode ovakvi ljudi. Gledao sam Džeku na onoj smiješnoj bini bez cvijeća i shvatio da je on morao biti fudbaler. Išao je puno uzbrdo (naselje Briješće) i razvio nožne mišiće. Kao i većina dotepenaca, došljaka u ovaj nekada prelijepi grad koji je (osjetio sam to večeras u pozorištu) trajno izgubio svoju – DUŠU.
a ti si kao pozvan da odlucujes o tome ko je patriota a ko kvazi-patriota??program se nekome takode dopada dakle to je individualno svacije pravo!taj nas dijamant valjda po tvom misljenju treba da bude super ljepotan da bi dobio sestoaprilsku nagradu i ne smije imati pristice po licu???isto tako on ne smije biti iz brijesca niti iz bilo kojeg dijela koji nije potpuno ravan???sto se tice tvoje averzije prema dosljacima kako ih zoves mislim da je tuzno da se jedan Sarajlija tako izrazava o bilo kome a stepen tvog obrazovanja je tvoj i malo je cudno sto ga ovdje reklamiras na portalu..mozda da iskopiras dokumente i uz kracu biuografiju predas upravi grada jer ovdje se ne moze aplicirati za posao!
A sta si ti postigao a eto kao sto kazes da si obrijan, istisnuo si pristice (nisi pubertetlija) velis imas vise obrazovanja od nekih ljudi koji su bili na prvim crtama i bosanskih heroja kao npr jednog Zeljkovica (ratnog specijalca pripadnika jedinice Bosna).Sarajevo je kotlina, na kraju krajeva Sarajevo je nastalo u padinskim dijelovima grada, Alipasino, i sve ove ravnice su sluzile kao kukuruzista.Hajd ne dipr i šibaj.Kad postignes i pola toga sto je postigao Dzeko onda ces moci pametovat.Razligu.
Prikaži sve komentare (26)