Legalizacijom prostitucije riješiće se mnogi problemi koji prate taj zanat. Prije svega, nema makroa; svaka osoba koja pruža te usluge (i žene i muškarci) moraće se redovno testirati na polno prenosive bolesti, čime se smanjuje broj prenosa istih; s ekonomske strane takođe boljitak; na kraju, sve će biti sigurnije, i same osobe koje daju uslugu, kao i oni koji ih koriste. Ima tu još dosta stvari, ali ovo su osnovne koje će doprinijeti boljem funkcionisanju ove industrije.
Znaš li tu uopšte, šta ta prostitucija i taj navodno dobar posao koji zdušno braniš , koji država treba da oporezuje radi na psihičko stanje tih jadnih djevojaka. Daj ti svoje guzice 10 ili 15 muškaraca na dan , a da ti svaki od njih dođe sa svojom bolesnom seksualnom željom i idejom. Da mislim da bi zdravstveno osiguranje i nemanje makroa, puno pomoglo da ostaneš psihički normalan.
Mislim da su sve prostituke presretne svojim izborom posla, kažu eno jedva čekaju u Njemačkoj da dočekaju penziju. Još jedno 1000 kuraca da prime, pa će i zaslužena radnička penzija. Kažu rijetko su to doživjele, ali penzija je penzija, još i zdravstveno imaju, pa gdje ćeš dalje.
Prikaži sve komentare (91)