Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vide ljudi da ovo nigdje ne ide ovako. U normalnim situacijama bih bio protiv ovoga, ali kad skontas sta nasa vlast godina radi i da je upravo tu najveca kradja, onda mi i ima smisla.
@CapCarap vlast najmanje radi.. Narod pljacka ovu drzavu.. A samim time i buducnost svoje djece
@CapCarap treba izdvojit sad svake godine 150 miliona demobilisanim dzabolebcima.. Sve to kosta burazere.. Ne kosta nas fadilovih 4 milje plate nista
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovo je sjajno, neka pozure. Da ne bude uhljebljivanja. 😶 PS: U svakoj normalnoj drzavi ovo je strasno, gubis kontrolu nad svojom drzavom, ali posto smo mi ovce i ne znamo izabrati lidere da valjaju ovo je neophodno da nas izvede na pravi put.
Došla mečka po svoje. Lopovi držite se.
Grohotom 😂🤣
😂
reforma javnog sektora obavezno..da se uvede red i nagradjivanje prema radu,ovako pola direktora iz javne uprave BiH radi u prosjeku tri dana sedmicno za velike plate..znam radim u javnom sektoru i nista im ne mozes uvezani svi
Ovo je trebalo biti urađeno prije 20 godina minimalno, jer ovi sto su na vlasti zadnjih 20 godina su najgori soj ljudi
Sad kad dobiju Hrvata i Slovenca za super vizore😂😂😂😂🤣😅😅😅😅🤣🤣😂😂
"...to nema veze sa dovodjenjem u red javne uprave,radi se o tome da ce EU inspektori biti placani iz kredita koje budemo dobili,i mi to sve budemo vratili..."
Ovi primati su zaduzili nasa pokoljenja za sva vremena.Sad kad stara dama s trotoara Eu pocne izvlaciti nasa blaga i resurse jadna nam majka.Prodali su suverenitet BIH.Fuj nesposobnjakovici jedni.Ni vijece roditelja niste u stanju voditi.Hvala bogu pa ce se nacionalisti pocistiti na izborima za sva vremena.
Jadovi sa kupljenim diplomama su potpisali kapitulaciju.Svi vrijedni resursi ce pod koncesiju,privatizaciju i Eu tajkunizaciju.Polu pismeni pripadnici i zaljubljenici Cevljanske koride su nam dohakali za sva vrwmena.
Foooodile uplatil ti subvenciju bilo kome gdje su doprinosi gdje mart,april,maj i juni covjece sad ce oktobar al i ovo sto ste dogovorili je za vase plate,niko od gradjana kao ni radnika nece osjetiti ove vase mmf novce.
Konji jedni! Prodali ste suverenitet nase drzave! odkud vam pravo!
Javna uprava mora biti servis građanima. Strancima treba dati i nadzor i upravljanje pravosuđem jer smo dokazali da ne znamo. Svakako su nam strane banke
Kako ce Brisel skontati da je neki jutjuber u rodu sa poglavicom? Kako objasniti briselu da je sebija glavna u drzavi, a bake je samo skakac(konj u sahu) .....tesko to moze iko objasniti BRISELU!
Halo "svijete" nedajte vise kredite, kreditno nesposobnim. Nego dodjite i plijenite sve sto mozete, rude, sume sve sto mozete iskoristiti.