Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A 13 od 12 Bosanaca zivi u totalnom siromastvu zbog istog
A u nas 11 od 12
Eto nek smo mi bogati.
Treba pod hitnostaviti,graničnu policiju u pripravnost prema Hrvatskoj.Da nam gladni ne navale ovamo,kuda ćemo onda sa gladnim Zabarima.
Zbog rasta cijena 5 od 6 u Bosni je siromašan. A kako živimo da se naslutiti.
Zbog rasta cijena 11 od 12 Bosanaca živi u apsolutnom siromaštvu.
sta reci osim... 🤌
A 10 od 12 jedva krpi kraj s krajem !
Polovica Italije,južni dio je jad i bijeda,sjeverni dio Italije je bogat.
Za inflaciju treba krivicno goniti one koji su odlucili da printaju novac preko stvarne potrebe i ekonomskog rasta a kako bi pokrili svoje izdatke tokom pandemije. To je kriminal koji je doveo do gubitka vrijednosti novca koji se nalazio kod gradjana i privrede za kolicinu novca koja je printana bez ekonomwkog pokrica. Inflacija je zapavo pljacka...