Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo si mi NEjasna:D bar nije sandzaklija
Možetee vi pričati šta hoćete ali gdje Selimović uđe tu PONOVO trava raste. Ovo je još jedan uspijeh uspješnih novinara i poslovnih ljudi. Bravo za Oslobođenje. Nprijed BiH.
Od kako je pivara ušla u igru kod Oslobođenja, ja sam ga prestala čitati, nakon decenija čitanja u mojoj porodici. Oslobođenje mi je i po sadržaju i po dizajnu ravno SANu. Ne hvala, g-dine Selimoviću. Šta čitati? Avaz, dno dna, Oslobođenje nije više Oslobođenje...
Idealan koncept uz jutarnju pivu dobijes novine :)
Bravo za novine iz pivare :)
PISE SE U CIJELOSTI, A NE U CJELOSTI!
Puno uspjeh u buducem radu!!!!