Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu, autonomasi ovo ono , e da ste vi slusali autonomase mozda bi jos koja hiljada bosnjaka bila ziva a i polozaj vjerovatno bolji od ovoga sada . jer sto je Abdic nudio 93, Tihic nudi sada poslije tolikih zrtava ,vrijeme ce pokazati da su ti koje pojedini prozivaju autonomasima najbolji bosanci bili i ostali , jer Bosna nije samo tovoja i njihova je, oni su imali a i imaju pravo da o njoj odlucuju kao i ti ako ne i vise.
Netočne informacije u članku. 1. Prodaja ne može biti nelegalna ako je provodi sud. 2. Nije zaustavljena nego samo odgođena.
BRAVO BRAVO ČESTITAMO NA OVOJ ORGANIZACIJI SKUPA DAVNO JE TO TREBALO URADITI NO NIJE NI SADA KASNO. DOBRO JE SADA TREBA OPŠTINA DA PREUZME AGROKOMERC U SVOJE NADLEŽNOSTI POD SVAKU CJENU....
Zašto se sve poistovjecuje s aAutonomijom , kad radnici Agrokomerca traze svoja prava onda su Autonomasi a kad to rade neki drugi radnici iz nekog drugog dijela BiH onda je to ok. Gospodo Agrokomerc je opljačkan i ovo je trebala biti \"tačka na i\". Sta bismo mi trebali dopustiti da dođe banda sa Širokog brijega Lijanovići i kupe mesnu industriju Agrokomerca koja vrijedi 10 miliona maraka za 1 milion i to pazite sa \"bez obaveza prema radnicima\" a radnici Agrokomerca 10 godina rade bez plate i uplate penzionog i zdravstvenog osiguranja. Žalosno , umjesto da nas podržite samo nas znate vrijeđati govoriti da smo Autonomaši , dokle ćemo mi ispaštati zbog svoje prošlosti , u komunizmu smo ispaštali zbog Cazinske bude pa zbog afere Agrokomerc i sad zbog Autonomije. Pozivam ljude u Sarajevu na razum i da nas jednom u životu podrže haloo ljudi pa mi smo isti narod i živimo u istoj državi , valjda ...
Autonomasi