Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu slovenske pumpe nego Lučićeve (Sevin je...), i nije sjedište u Mostaru nego u Ljubuškom. nije to sav njegov dug, tu cifra daaaaaaleko ide vise
heheheh to vam je fakultet politkih nauka hahahahahaha prepisivali tamo prepisuju ivano :-?
dobro ste primjetili raja, i ja kontam otkud to da slovenci dopuste da im zatvore petrol a ono nisu oni nego neke hercegovacke drzmonje
haha. i ja kontam otkud slovenci da su tako bahati...
hoce nasilu da zarade pare a nece najminimalnije da ucine, obezbjedjenje, pa eto im, pa svim koji tako postupaju prema sigurnosti, nista im se bolje ne pise!!
mislim da Petrol iz teksta i Petrol na slici nisu ista kompanija. Na slici je pumpa Petrol BH Oil kompanije, a u tekstu je riječ o firmi iz Mostara. Jeste li sigurni da niste pomiješali lončiće pa da ne popijete kritiku Sa-x?