Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bloomberg je najbolje opisao ovo. Dižite lovu iz banaka sve će poharati.
Allah je još milostiv šta su Britanci sve radili. Zarazili ćebad ospicama i dijelili indijancima - 5.000.000 mrtvih genocid i biološki rat 1/1 ali vladaju slikom o sebi međutim povijest sve pamti a i dragi Allah.
Treba li kazniti današnje egipčane za zlodjela faraona?
Kupili Menhetn za šaku perli i ogledalaca......dali indijacima alkohol i strpali ih u rezervate sad imaju narod pijanica koji izumire sa pricom da je njihova amerika.
Dollar je uvijek bio najsigurnija valuta. Zasto ?
Izvinte da niste čuli za valutu jedne neutralne planinske zemlje u Evropi, čuh danas na pijaci da kad slede svetske turbulencije obično ona važi za najstabilniju.
Nemam funte
Nova premijerka UK TRASSS
Dolar sve redom lomi.
Zestoko .Zna se koje sila 💪🇺🇸
Rektalni alpinizam daje rezultate.
Pllanetarni reset je neizbježan. Ne cvatu ruže ne samo Evropljanima nego ni Amerima. Imaju i oni smeća ispod tepiha koliko te volja.
Postoji i namjera da se asve uništi tj resetuje pa ko preživi. Poljska danas podigla 450.000 vojnika na gotovost za rat s Rusima.
znači političkim odlukama ko Erdogan mijenjati ekonomske zakonitosti = katastrofa.
jeste l vidjeli ministricu obrazovanja u vladi ove tuke?
https://twitter.com/Levi_godman/status/1567242989252001799/photo/1
Pa dobro, ima naznake blage retardacije. Ali može proći kao britanska misnistrica. Sličan se sličnom raduje. Obje su tu negdje.
Od ovog rata u ukrajini ce samo amerika profitirati, evropa ce izgleda propasti, i ima da se smrznemo ko pi😁ke
Štampači para rade 24/7 ali đaba. Ovaj put i bogati te će da kleknu.
Samo vi nadtavite sa štampanjem novca bez pokrića pa ćete doživjeti Miloševićev dinar. Vreća para za kilo hljeba
Dolar bez zlatnog pomrića, a funta se bazira na kraljici (dok ne umre)
A zna se ko profitira u svakoj krizi.