Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ima stvarno 30 godina, na lici se cini ko da ima 55 :)
e pa to je ipak Josip a ne Jusuf svaka čast i drži se Deutschlanda kakav made in BiH to ima samo nuno smoki
Sve je ovo super i svaka cast Josipu! Volio bih samo znati ime kompanije koja ce ovo producirati i nadam se ne samo proizvoditi nego i prodavati. Vertikalne turbine o kojima se u Bosni toliko pise su prvo neefikasne a drugo aplikacija im je do paar kilowata snage. Prave Megawatt WKA vec pravi Enercon, Vestas, GE Wind, Nordex i kako se vec te firme zovu. Super je da BH inovatori imaju toliko medalja itd. Ne zelim sad da zagledam u kategorije, ali ko je spreman kupiti na primjer masinu za sisanje sa automatskim usisavanjem kose? Ova vjetrenjaca na primjer ce mozda proizvoditi 500w ili 1kw, ali je to nesto sto je vrlo tesko ili nemoguce prodati na bilo kojem trzistu. U institutu gdje sam radio smo imali jedam slican exemplar. Mislim da je imao snagu od 300w sto nije dovoljno ni za jedan kompjuter, a da ne ulazim u detalje kao sto su da tih 300w moze proizvesti samo pri brzini vjetra od 11m/s ili brze. Nejse ... U SVAKOM SLUCAJU SRETNO!
nek si lafe otis.o u njemacku kad nasi papci nisu bili u stanju prepoznati pravu stvar! svaka ti cast! al bilo bi pravo dobro da pise made in BiH :)
Meho jesil ti procito ovaj tekst,vidis da covjek zivi u Njemackoj, sta govoris da se nadas da ce ostat u drzavi, u kojoj???
danke deutchland
cestitam gospodine josipe!sve najbolje.Zelim vam sve najbolje i veliki uspjeh u poslu i nadam se da ce te ostati i dalje u drzavi!
Nije moguce komentarisati bas one clanke,koje bih ja komentarisao,kao naprimjer onaj o bananama i krastavicama.
mora raditi kod svabe, pa se covjek od sekiranja istrosio!
Cestitam Josipe! Daje bog dao vise ovakvih inovatora sa naseg podrucja da dignu nas status u svijetu svako dobro