Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ ne moze*
Obidjite malo Medjugorje. Niko ne placa nista na ime poreza
Da bi se vidjeli pomaci u turizmu i da bi prihodi od istog rasli neophodno je kao i u svakoj normalnoj državi naplačivati člnarine i boravišne takse, pa brate dragi i mi ih plaćamo gdje god krenemo. Podržavam ovo u potpunosti i nadam se da će se raditi na poboljšanju ovog problema.
Upravo tako, i onda se cudimo zasto su države u regiji uvijek i u svemu par koraka ispred nas
Obavezno uvesti zakon i svi neka snose sankcije
...trenutno je Sarajevo najdosadniji glavni grad u Evropi...
pa zbog ramazana. svi se zatvorili u kuce
,..em sto poste razumljivo... ...em oni sto se zatvore da se ne vidi da ne poste... :-D elem dosada ubitačna...dosli turisti sa novcem , dijaspora sa novcem...a novac se NE UBIRE... katastrofa za grad...osim za par ugostiteljskih objekata...al samo par...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)