Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaboravili ste reći da će vam za 17 km trebati cca 17 godina.
ako je za 4km na karauli trebalo 5 godina..onda ce za ovaj historijski poduhvat trebati 25 😊
Prestanite praviti magistralne ceste, počnite praviti autoputeve
@mentalibor I jedno i drugo je bitno.
zašto? magistralni put sa 80km/h gdje se izbjegavaju gradovi i sela je bitnije nego mnogi prazni autoputevi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo se pitam kud? Jedino mogu skratiti od Sickog do Husina
Nek Srbi iz zbornika džaba koriste taj put sa teretnjaci ma prevoze ugalj iz Banovića do zvornika i sve džaba ,a put provalili u toj dionici desnu stranu kolovoza jer se njom kreću puni uglja.
Opet maketa, gdje je 3D hahaha
Unaprijedite zeljezničku mrežu, jeftinije je od autoputa, ekološki prihvatljivije, sigurnije
Od Durdjevika to Kladnja ce se ici sadasnjoj trasom. To je najgora trasa na cijelom putu do sarajeva. Krivina iza krivine, tu ostanem po sat vremena, vrlo opasna dionica. Vozi se 30km/h max. Tu trebaju tuneli i mostovi da se to malo popegla..
Kad vidite koliko kosta autoput, 146 miliona za ovo je nista.
Samo da mi neko objasni sta znaci: U VRŠNIM SATIMA?
Pa vec je brzina 60 do 80km/h, ako vec nesto pravite, naptavite neka je min 80km/h. Ja sam sebi prilagodio, do Kladnja za pola sata iz Tz
Mašala nadamo se da planirate i raditi magistralnu (brzu) cestu prema Brčkom i Orašju,
Za 75km od Orajsa do Tz treba najmanje 1,5 sati. Sve selo do sela. Kako ovdje ne planiraju autoput?
BIĆE OVO MAGISTRALNA CESTA ZA 30 GODINA - A SAMO 3 GODINA NAKON IZGRADNJE POČET ĆE PRVI PRIKLJUČCI U DVORIŠTA PA ĆEMO OPET BITI NA ISTOM
"Tim kreditima ne bi bio zadužen Tuzlanski kanton, nego bi se krediti vraćali iz sredstva koji se već prikupljaju po osnovu akciza na gorivo." Znaci uzmu kredit pa ga vracaju iz vec postojecih zaliha novca? Jesam nesto krivo shvatio?
Blago nama. Put od Tuzle do Sarajeva će biti skraćen sa dva sata i dvadeset minuta vožnje čim se ova cesta završi 2039. godine. P.S. Ako je izgradnja 4 kilometra ceste na dionici Podpaklenik - Kladanj trajala 5 godina, da se zaključiti da će se dionica Šićki Brod - Kladanj graditi oko 20 godina.
Jah.
U ovim CESTAMA sve je EKONOMSKI OPRAVDANO !!! A ni jedan PROJEKAT do sada nije završen na VRIJEME !!! A vrijeme je glavni faktor ekonomske OPRAVDANOSTI !!!