Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas cijena nafta poskupila vise od deset posto
samo kod nas raste, zahvaljujuci nacionalistickim političarima kojima je stalo samo da stave što više love u svoje džepove, a naravno zahvaljujuci stoci koja može sve progutati..
@fantom slobode ako smo najjeftiniji onda su nam i najmanje plate??? pogledaj prosjek?? a vise imamo administracije nego zaposlenih
@fantom slobode ¸Ok, nek podignu akcize, al nek prate cijene goriva, ovako ce ti na 2 km dati jos akciza 0.2 i imas 50 dolara barel i 2.2 cijene goriva, ekvivalentno kad je barel bio 120$. Baci malo matematike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naši, naravno, imaju stare zalihe....
Vi ili ne znate, ili se pravite blesavi. Znate da je vlada prošlog mjeseca povećala ili uvela akcize na gorivo za autoceste i ceste u ukupnom iznostu od 20 feninga. Eto vam logike.
Bgm 95 bezolovni 1.91 prije mjesec dva bio 1.60 gdje je logika tu xD
http://www.opec.org/opec_web/en/data_graphs/40.htm
Svasta, a kod nas 1.80, a bilo 1.55
a gdje to kod nas ne pada africku sljivu uzimaju
Kod nas cijene stalno rastu na pumpama, dok cijena na svjetskom trzistu pada. Treba podnijeti krivicnu protiv Novalica, oprosti mi Fadile i nikako ne glasati za udruzeni kriminalni poduhvat SDA-SBB koji nas stabilno pljacka.
ova vijest nema nikakve veze sa bih. cijene kod nas nisuvezane za nabavnu cijenu i berzu vec za korupciju, kriminal i punjenje dzepova vlasnika pumpi kao i onih kojima moraju ubaciti u dzep da bi to bilo tako.
zato kod nas ide gore :) 1.96 MBM dizel 1.86 :) sad se tek ubiru plodovi pojeftinjenja (zašto - nabavili jeftino naftu sad će je skupo prodavat) i nema šanse da će je sniziti može samo gore...bez obzira na svjetsko tržište Mi smo bolji od njih...jebo ti nas :D
sto se to nas na balkanu tice?
Jupiiiiii...sad ce pojeftinit kod nas 2 feninga :)))
u bosni porasla za 30 feninga
A u nas akcize rastu, jer valja vracati kredite kojima guzonje sami sebe placaju i svoje uhljebe.