Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema losijeg kvaliteta od ovog indensita bira je izmislila bijelu tehniku za ove talijane
Kupujmo BIra proizvode kinesko a nase XD
Drugi u Evropi ? Smijem se, grohotom se smijem.Mozda ako se racuna SAMO Rumunija ,Bugarska , Ceska i sl. drzave.Evo za primjer pet boljih firmi koje dolaze samo iz Njemacke : AEG, Siemens, Bosch, Bauknecht i Miele. Druga je stvar sto su proizvodi ovih firmi nedostupni vecini potencijalnih kupaca iz gore navedenih drzava.
Sa zadovoljstvom, već dvije godine koristim Indesit aparate. Samo neinformisani ne znaju sta je Indesit! Hot point /Ariston se moze uporedjivati samo sa vodecim brendovima!
\"nisam dovoljno bogat da kupujem smece\" -> Vodeći je na tržištu u Italiji, UK, RusijI...... ako se najviše domaćinstava u Engleskoj Italiji i Rusiji odlučilo za proizvode od Indesit Company onda su oni glupi pa kupuju smeće a mi balkanici najpametinji.
\"lijepo moje Gorenje, kud ga nema vamo.\" -> Otiđi na bilo koji online shop u evropi i vidjet ćeš da je prosječna cijena aparata gorenje za 30ak EUR veća nego u BiH SRB i HR što znači da ovdje uzimaju premium zaradu. Sa druge strane kod indesita i večine novih igrača na BiH tržištu je obrnuto jer teoretski uvijek marka koja se tek probija pruža potrošačima robu po nižim cijenama u odnosu na tržišta gdje je već ustoličena
\"navalimo na bosansko trziste\" -> BiH je dio ekonomije slobodnog tržišta odnosno potrošači su ti koji odlučuju koja marka im pruža najviše performansi i sigurnosti za uloženi novac. Nikako nisu proizvođači ti čije navaljivanje može utjecat na tržište ukoliko sami kupci na shvate benefite neke marke naspram druge.
steta bacit i pola marke za to! \"nisam dovoljno bogat da kupujem smece\"
Sva bijela tehnika u kuci mi je INDESIT i imam samo rijeci hvale. 5 godina garancije i super dizajn. Best buy u BiH, u svakom slucaju.
Iz licnog iskustva, super proizvodi, 5 godina garancije nije bezveze, vec 2 godine imam svu bjelu tehniku indesit i nikakvih problema nisam imao
Zar vas ima i u Bosni??? Mora da vam se smece nije dobro prodavalo u Spaniji pa ste se preselili u BiH. Poznati ste po veoma dobrom kvalitetu (Masina za pranje vesa 3 puta u kvaru u prvoj godini, motor 2 puta i elektronika, sreca da sam uzela 5 godina garancije) sve zahrda u sekundi....lijepo moje Gorenje, kud ga nema vamo.
Nikad cuo za tu marku, niti bilo koje od navedenih imena. Da nisu zamjenili Europu sa nekim drugim Kontinentom.
Indesit najlosija marka i najlosiji kvalitet... navalimo na bosansko trziste, hehehe
ljudi hljeb poskupio :S