Proizvodi po halal standardima
0
U Beogradu uskoro prvi Halal shop u Srbiji
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ispadoše Srbi civiliziraniji od ovih naših Valter SDP šupčića
Beograd je metropola, uprkos hiljadama Crnogoraca, Bosanaca i ostale bagre koja ga je preplavila
Bio sam u petak na dzuma namazu u ovoj bajrakli dzamiji,vjerujte prepuna,vani ljudi stoje i klanjaju...
Kvisling u liku i djelu Mustafe Jusufspahica je bukvalno otjeran sa Halal Foruma koji je odrzan u Sarajevu krajem septembra, jer je osnovao agenciju koja nema nikakve ingerencije niti strucni kadar koji bi mogao raditi na certificiranju halal proizvoda. Cilj ove tzv.agencije je biti paralela uspjesnoj agenciji koja funkcionise u Sandzaku.Srpska je to posla.Hoce cetrifikat na brzinu iako ne zadovoljava uslove zdravog i halal standarda. P.S. zlonamjerni i neosvjesteni nek se prije pisanja malo informisu.
Pođi i ti s njima nazad u domovinu u Šumadiju odakle te Tito svuko na asfalt \'45
Ovo si ti: Nacionalnost: četni.čki puši.k.u.r.a.c Vjera: balijica Jezik: srpsko-hrvatski
dobra vijest za bosnu I bosance je ta da sandzaklije mogu vratiti kucama jer sada mogu I u svojoj prciji kupiti halal mesetinu
Nacionalnost: Musliman Vjera: Islam Jezik: srpsko-hrvatski
Bosnjaci bi da se svete i ko.lju. Hrvati i Albanci imaju teritorijalne aspiracije sve poput Srba sa pocetka 90-ih, dok sami Srbi priznaju Palestinu itd... Otislo sve u pm.
Znaci Srbi nisu vise \'\'fasisti\'\', sad su \'\'islamski fundamentalisti\'\' i to?
**************** BITNO JE BITI MUNGOS ********************** .
Jedemo mi halal iz kontenjera..
Može li kako halal šljivovica ???