biznis
0

Svjetski standardi na Drugom sajmu namještaja Inside by Ećo

Klix.ba
Kompanija Inside by Ećo u periodu od 11. do 16. decembra 2012. godine organizira Drugi kućni sajam namještaja i asesoara. Na sajmu će posjetioci imati priliku pogledati najnovije trendove kompletnog uređenja enterijera, počevši od namještaja, tepiha i zavjesa do najsitnijih asesoara.

Prvi put u Bosni i Hercegovini na sajmu će biti predstavljen kompletno uređen ogledni stan te je to prilika da se na jednom mjestu pogledaju kvalitetna rješenja za opremanje kuhinje, dnevnog boravka, spavaće sobe, sobe za tinejdžere i dječije sobe.

Posjetioci ovog sajma imat će priliku vidjeti nove materijale, kombinacije materijala i tehnike koje će biti premijerno predstavljene na svjetskim sajmovima namještaja u 2013. godini.

Nije riječ o klasičnom sajmu jer, osim najnovijih trendova u uređenju enterijera, bit će organizirana gostovanja velikog broja domaćih i stranih arhitekata, dizajnera i inžinjera koji će nuditi stručne savjete o uređenju životnog i radnog prostora svim posjetiocima ovogodišnjeg sajma.

"Izuzetno smo ponosni na naše domaće stručnjake i što smo kao bosanskohercegovačka kompanija u mogućnosti iz vlastite proizvodnje ponuditi javnosti namještaj svjetskog kvaliteta i dizajna. U budućnosti, svakako, planiramo dodatno raditi na ovakvim i sličnim projektima, te uz stalnu edukaciju naših uposlenika biti lider u proizvodnji estetski dizajniranog, vrhunski kvalitetnog i funkcionalnog namještaja", riječi su Suada Eće, generalnog direktora kompanije Inside by Ećo.

Uz zakusku i ugodno druženje gostovanje eminentnih ličnosti iz ovog područja, sa domaće i međunarodne scene, bit će upriličena i svakodnevna dodjela vrijednih nagrada, gdje je glavna nagrada kompletno opremanje dnevnog boravka.

U toku trajanja sajma sve posjetioce očekuju i popusti do 15 posto.

Sajam će biti održan u salonu namještaja Inside by Ećo, koji se nalazi na adresi Pijačna 6, Stup, Sarajevo, a više informacija možete pogledati na službenoj web-stranici www.inside.ba.