Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super. Tako i treba.. graditi inkubatore, edukovati mlade o poduzetnistvu i poticati ih da pokrenu sopstveni biznis. Pogotovo IT strucnjaci, jer jedino sto ti treba jeste znanje, a ostalo ce inkubator da pruzi. Poslovni prostor, struja, internet, itd. Prijedlog: zapustene zgrade, hale i sl. renovirati i osposobiti, te smanjiti poreze, doprinose za prve godine poslovanja preduzeca. Za ostale neka ostane isto. Rezultat: Smanjena nezaposlenost, mladi primaju novac koji ce dalje trositi, drzava ubire novac od PDV-a, itd... Dakle, moglo bi se, ali se nece... Steta.
E Sarajevo, Sarajevo. Da se hoce vratiti vrijeme mladosti nasih roditelja. Svakim danom u svakom pogledu sve vise nazadujemo.
kakav je ba ovo inkubator? dze su im kokoske. ne kontam nista? haj ba bice jaja
u sarajevu zazivjela jos tri temelja za dzamije hehehehehe
Pobjeze nam genocidna u svakom pogledu. H~e~b~e~m ti drzavu za covjeka.
Јеби ме ако ови кретени са 24% разумију иједну ријеч из овог текста, а камоли да су извукли какву поуку. Они живе у неком својем свијету.