Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bisera bi ga slomila.
Nema ništa gluplje od el. bicikla,..bicikl se valjda i vozi da bi se okretale pedale.
Bisera bi slomila T-34
... kupio hbike xduro, na posao i nazad 34 km bez nekog napora ... el.pogon koristim samo na usponima..
ali kad se naviknes na el. biciklo - nema vise vracanja na "normalno"...
Nama prvo trebaju putevi i oznake za bicikliste, pa onda dalje.
U Travniku se proizvode za izvoz. Dobra vijest jer ce mozda prosiriti proizvodnju
Fadile, eto, odmah eko test uvedi 50 KM
'''Onaj osjecaj kada prolazis POSAVINOM i kreces se u pravcu OSJEKA...ono kada vidis bakice i nenice od 80+ godina na bajsovima'''ONAJ OSJECAJ srama, kada zena u Tuzli i Sarajevu NE ZNA ni da sjedne na bajs :((((
SUBVENCIONISIMO struju za OVAKVE PROJEKTE!!! STOP koristenju 1.5 KM za 'obnovljive resurse' koji se SLIJEVAJU DIREKTNO U SDA RUKE....koje OPET prave MHE !!! Ludilo burazeru LUDILO! STOP KRIMINALU u EPBiH!!!
@Skynet Debili svi koji to rade..sam sta mislis koliko je bolje za zrak taj bicikl umjesto auta..Sarajevo naprimjer bilo bi mnogo cistije..auta u evropi sve manje popularnosti imaju a kostaju mnogo..gorivo 1.50 euro..a zastoj cesto tako da brze biciklom..
@gooUser1587738186 Upravu si..nista gluplje,ma da bicikla mozes i normalno da vozis a nozes kad je brdo naprimjer il nemas volje sam dodas na struju pogon..
Jos malo bice javne kurve na struju u njemackoj
Ma ne radi se o ljenosti. Ovo biciklo je savršeno za prevoz od kuće do posla, pogotovo u košulji. Skoro nikako se ne oznojiš. Zatim, odlično je za turistički obilazak velikih gradova. I odlično je za penzionere koji vole biciklo ali ne mogu daleko ići. Sa električnim to mogu, mogu savladati brda bez problema. Mana el.bicikla jeste njegova težina ako ga neko stariji mora nositi uz/niz stepenice,ako nema garaže
Mana je isto da moras bateriju nositi sa sobom, jer oni sto ti kradu akumulator iz auta sada su prosirili na kradju baterija sa bicikala..
Kad skines korpu, nogaru, far, kacigu, iskljucis notifikacije, smanjis svjetlinu na minimum, sa jednim punjenjem mozes dobaciti do zenice.
Elektricno biciklo je za debile,ako ne mozes okretati pedale kupi motor.
'''Onaj osjecaj kada prolazis POSAVINOM i kreces se u pravcu OSJEKA...ono kada vidis bakice i nenice od 80+ godina na bajsovima'''ONAJ OSJECAJ srama, kada zena u Tuzli i Sarajevu NE ZNA ni da sjedne na bajs :((((
Hahaha, zaostali Balkanac jos nije skontao cemu sluze i koja je fora el-bicikla.... Skontati ces mozda za 10-15 godina.... Zato i jesmo gdje jesmo...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za Amere, da što manje troše kalorija.
E cuj Nizozemci kupuju el. bicikle. Ravnica, jednom zapedalas dodjes s kraja na kraj. Kako tekst i kaze, ova bicikla jedino imaju smisla u brdu, sve ostalo je lijenost.