Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puna podrska gospodinu Osmanagicu
i meni ovo zanimljivo a on bi trebo se kandidovat za nacelnika Visokog Neg koliko je ulaznica u ovo?
Sta bi zna li neko cjenovnik? Koliko je ulaznica za odrasle za djecu? radil svaki dan?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Djokoviceva promocija Visokog uspesna
Semir tvrdi da vanzemaljci vladaju svijetom? Wtf
MOGUCE PRIJATELJU AL KADA OTKOPATE "TUTANKAMONA",nabacali ste kamenje neko, sto neotkopate piramide sunca, mjeseca...
Ma to Samke... Boriš se sam, bez države... Svaka čast, neka mi nadju nekog ko je u Bosni spasio sezonu... Čestitke
Ne razumijem šta vas ugrožava ovaj čovjek...Ko nećete da ste levati...Bakir i njegovi kerovi vas levate 'volike godine pa trčite opet glasati za SDA i Bakira...Mrššš....
Bio, obišao, čuo, vidio i mogu reći samo - svaka čast. Ljudi su krenuli od ničega, a napravili pravu stvar i idu dalje. Svako Ima pravo na svoje mišljenje, ali pljuvati po nečijem velikom trudu i uspjehu - to je naša specijalnost. Srećom, Semir je preživio i gora vremena.
2020-ta je hit svih hitova
Kada budala čuje za piramide u Visokom budala se smije. Kada pametan čovjek čuje za piramide u visokom on ih posjeti!
Trebalo bi mi otici i otkopati piramidu!
Od price o piramidama do price o vanzemaljcima i pozitivnim (ljekovitim) ionima sada smo dosli do jedine bitne price - kako i kome za koliko to prodati ? Odgovor - kako znas i umijes, mahom piramidiotima, za daj sta das.
Hercegovci biju pare na nakoj gospi,pa moze i Semir na piramidama,u cemu je razlika??
@nexxy Čitaj u komentarima,kao glupani čekamo samo da se popljujemo,i sebe i druge namjesto da se organizira i podrži projekt .
Vašar za izgubljene mase ili stručno nazvano "prodaja muda pod bubrege" lik napravio na livadi (slika 4) Stonehenge stariji od onog u Engleskoj hahaha
@Merc170 Ko je tebi branio da to isto napraviš? Ali treba zasukati rukave.
Ma nemoj to pricat jalnim Bosnjama, ne mogu oni vidjeti da nesto postoji i dise, da se necemu tezi. Oni zive od jala, ne moraju svaki dan imati sta jesti ali moraju imat sta popljuvat, bio to SFF, piramide ili same sebe prizivajuci zakljucavanje, pendrek, policijski sat i nazivajuci sami sebe stokom zbog laznih testova koje im velike farmaceutske korporacije prodaju.
Sve ok al ima li đe piramide
Nevjerovatno mi je drago što turizam u BiH cvjeta radi gospodina Osmanagića, ali jednostavno moj naučni i logički um, zna i uvijek će znati da je on kvazinaučnik, da njegove metode uopće nisu metodološke, te da prosipa iz šupljeg u prazno. Ne kažem da je lažov, jer on stvarno vjeruje u to što propagira, ali da ima veze sa realnim životom-nema. Uglavnom želim mu sreću naravno i da dolazi i milione turista u Visoko. Za svaku populaciju ima nešto...
@realDezmond Covjek doktorirao civilizaciju maja debilu i odbranio doktorat ti mu kazes da je kvazi o sunce ti poljubim.
Ne postoji na dunjaluku ništa što Bošnjo neće popljuvat.