Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO CE SPASAVATI AMERE DO LI,ZALUTALI SAUDISKI BOGATUN.
Ma ko ima ima...:) http://www.youtube.com/watch?v=9vwc-_ITIKQ
haha bh muslimani se trpate u to drustvo, ali vas bas ne primaju. samo ako trebaju napravit dzamiju ili dat neku sicu da se zene zamotaju. dzaba vjera, para na paru, fukara na fukaru. vazda bilo i ostace!
ye.bi.ga oni su pravi muslimani vi ste kopije. original vise vrijedi, kopija mozes imati koliko hoces....
oni na milione gledaju kao mi na marke!!!
valjda je pocetna cijena bila 33 dolara sudeci po http://www.automotosvijet.com/vijesti-automoto/vijesti-business-autoindustrija/2904-prve-dionice-novog-gm-a
Ovo je sve na silu, dogovor izmedju USA i prijatelja, jer budimo realni americka automobilska industrija je u totalnom padu jos od 80setih godina i nema nikakvu blistavu buducnost vec joj slijedi totalni kolaps. (Citaj, neznaju praviti auta tj. ne kvalitetna ponuda i zbog toga nemogu konkurisati na svom ili stranom trzistu).