Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon 9 godina sluzenja pica sa laznim fiskalnim racunima napokon neko skontao da basta ne smije tu ni stajati, hajde dobro. A ko je odgovoran sto je za te godine on milione zgrnuo?
sta reci a ne spomenuti istinu...osmica na aparatima...
Stranka valjda, ko drugi. Zeleni i DF su citav grad prodali.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
"Gradska raja" bez karaktera. Presuđeni prevaranti i ljudi opet sjede u Metropolisu, Mrkvi, Vatri...mene je stid sjedit u ppbrojanim objektima.
Gracka je nekako autenticnije 🤣🤣
ne diraj mi samo mrkvu🤗tu sam svoju djecu u stomaku hranila😇cevapi su mi bili omiljeni,a danas mi djeca ne vole🙄
Najljepsa vijest na Klixu u zadnjih nekoliko godina!
Niko noramaln nebi dao se privatnici sire po setackim ulicama kako oni zele i da im se to jos legalizuje. Pa to je kriminal ako bi im se to dozvolilo.
izgleda desavaju se promjene u opstinskoj strukturi …
Sirotinja je i Bogu teska. 1. Zauzmes poslovni. 2. Napravis bastu. 3. Pokrijes je i stavis portale. 4 Predas za legalizaciju i das mito. 5. Imas milionski objekat. Sirotinja ceka da ide u rovove, da se ubija. Puna usta "drzavotvorne" stranke. Lozis sirotinju.
I onda se ja pitam hocu li biti patriota i platiti neki porez za nesto...a tu imas dvije hobotnice. Jedna je hobotnica ovi ovakvi "biznismani"... a druga su nezasiti politicari. Kad vam bude plata 2500 plus neki ucinak onda cu biti voljan placati. Mi nismo drustvo za vece plate a to pokazuju krediti.
E ovako sve funkcionise. Hajde ti to napravi nelegalno i radi. Mi cemo teo razvlaciti, a za 10 godina ide zalba, pa na zalbu zalba i nakon 20 ces i u penziju. Nijedan lopovluk se ovdje ne desava bez korumpiranih javnih sluzbenika, carinika, policije i slicno.
I to su se sjetili sad kad je sezona bašti prošla, bzs
I sta? Samo su konstatovali da ne smije baste biti...a nigdje kazne i sankcija...
I to kazna za vlasnika ali i one koji su omogucili nelegalni rad tokom 9 godina.
Ma trebao je citavu Ferhadiju stolovima zabarikadirati, moze se i oko pošte zaobići. 😉
😂😂😂😂
Daš mu prst, on hoće šaku. Daš mu šaku on hoće ruku......
djaba mu pare kad su mu djeca narkomani hahahahahaha
Ajde? Tal ne funkcioniše više, popicketali se?
A do sad je bio ok i legalan?
Kapidzic je predsjednik ove Komisije, svaka cast, ne da ni SDAovcima pardona
To je nama nasa borba dala,da imamo Baketa za marsala,btw sefica racunovodstva na kcus-u je supruga vlasnika Vatre,dakle legitimni bosnjaci