Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta znači kubni metar gasa? Pominje li iko kaloričnu vrijednost. Upumpavaju zrak, što nužno povećava potrošnju. Dodatna 4 pf su samo farsa. Nikada oni neće biti na gubitku dokle god im se ostavlja prostor za manipulaciju. Da li stvarni iko postavlja pitanje kolka je kalorična vrijednost jednog kubika gasa, te da li iko provjerava koliko je odstupanje.Mogu oni upumpati i 50% vazduha i opet će goriti...... Goli otok plače za ovakvim.....
svi na facebook grupu--- Revolucionarni pokret Bosne i hercegovine
SKINULI STE MOJ KOMENTAR , KAKO STE TO SMJELI URADITI !? :(
pa, zaboga..........
Grijanje na ćumur je pravedno jer su svi građani ugroženi podjednako, dok je grijanje na plin, struju privilegija bliskih vladajućoj strukturi koji decenijama ne plaćaju ove energente, zbog čega se cijene istih često povećavaju, kako bi se potraživanja pokrila. Isti slučaj je i sa vodom.
Vi ste u SDA p.i.c.k.i.c.e nemate vi jaja. Vrh SDA je za vrijeme rata pokazao kolika j.a.j.a imaju; jedan u Njemackoj drugi u trezoru narodne banke, treci dijelio humanitarnu, cetvrti bio konobar itd itd. Al imama ja veoma velika i socna j.a.j.a za tvoju m.a.m.u a mozda i s.e.k.u.
Bitno je izjasniti se BOSNJAK, sluziti Handzar vojsku i baviti se klanjem u slobodnom vremenu.
Zaposlili su SDA banditi familije po javnim preduzecima pa ona sad ne mogu da opstanu zbog povecanog broja ljudi koji nista ne rade. GRAS, vodovod, Sarajevo gas, i naravno TOPLANE. Sramota.
O narode bolje nisi ni zasluzio kad si za SDA glaso. Pa jel moze gore od ovoga.
nemozete vi poskupiti koliko mi budale mozemo platiti !!! jeeeeeeeeeeeeeeeee juhuuuuuuuuuuuuu jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
heheh svi na izbore pola za SDP pola za SDA hahahahahha sad uzivajte i strajkujte
http://www.indexmundi.com/commodities/?commodity=russian-natural-gas
...poliži jaja svim SDAovcima!
apeluju da se smanji lozenje i grijanje na drva zbog zagadjenja a onda dignu cijene gasa lijepo i logicno - bosanski jednom rijecju
Natakarim quzno crijevo na cunu svoju.
Ugalj. Svi na ugalj iliti cumur. Trujmo se do iznemoglosti. Ovo se zove stimulacija prelaska na cvrsta goriva. Mene iskreno cudi sto ne uvedu da oni koji se griju na plin ne pocnu placati racune ovima u zgradama jer svakako je najskuplji plin u regiji a najjeftinja cijena gro+ijanja u regionu. Sramota
SDA hajmo svi u glas SDA ljudska prava sva SDA hajmo svi u glas niko nece pobijediti nas. Volim i mrzim u ime A.ll.a.h.a, SDA mrzim u ime A.ll.a.h.a.