Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
LJUDI....sve ove parkove treba u beton pretvoriti......kako je samo ružno vidjeti ono zelenilo...svo ono cvijeće....u raznim bojama...glupost čista....samo beton...i sve u SIVO 😩
Siva nam je i budućnost sa ovakvim ambicioznim načelnikom, koji radi samo za dobrobit nas. Jer narod zna da je on fin
@Zubanovic56 ..."stvarnost nam je crno bela, a budućnost siva"........ali, sam' nek ne puca 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
na ovom pomoćnom stadionu sam godinama sa djeco dođemo vikendom šutamo lopte. imaju i oni momci ragbisti treniraju. sad i mi i ragbisti možemo kajak niz miljacku trenirati. ali eto vlast je vlast
Tako je to kad nacelnik dodje sa sela pa hoce da svako zelenilo unisti da ga sto manje podsjeca na rodnu grudu, al dzaba ne moze seljacko rumenilo nikad izbrisati.
@Zdravrazum34 Efendićov poltron
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
pa dobro ti ide, tibra, unigradnja, butmir, samo još nađi nešto i za ans drive i sve si zaokružio u mandatu
bravo efendiću, djeliš i krčmiš zemlju kao da ti je babovina, koliko ti je tibra za ovo platio, smradu smrdljivi
Trebalo je reagovati prije pet godina, sad je kasno. 😒
ako uništite parkove đe će nama budućim pemzijonerima pušit...
beton beton samo beton..........
Drzava dodjelila robotu, robot prodo butmiru..ludilo
Pretpostavljao sam da će se ovo urbanizovati ali, zar nije bilo planirano da ovdje budu sportsko rekreativni objekti na cijelom ovom dijelu?
to su bili planovi skrojeni uz cigaru i pivu poslije rekreacije...
samo beton i aluminij i staklo bajo moj
Da li privatnik ima i kanalizaciju i vodovod koji smo izgradili osamdesetih kad su na tom polju bile samo livade i bašte, ili će se priključiti nelegalno ko obližnja džamija, ili će arapska govna u obližnju Miljacku ko što običaj u arapskim gradovima i našim selima. Meni koliko je poznato nema površina koje su privatne nego je svo zemljište u vlasništvu opštine još od nacionalizacije iz pedesetih ! NEZVANIČNO, privatnik u čijem je vlasništvu zemljište se zove ESED RADELJAŠ !!!
ESED ili ESAD moraš biti siguran da ne bi bilo zabune ovdje pričamo o jednoj osobi hahahahahahah
@XENON Kod mene nema fule. Niti sam ja sudija koji je Radeljaša na tu foru oslovodio služenja 3 godine zatvora radi krivičnog djela pljačke. Doduše sudija nije znao ni da su tri vikendice koje kupio na Nišićima ... RADELJAŠEVE. Kaže tek je kasnije saznao . ŠTA LI ĆEMO MI TEK KASNIJE KAO SAZNATI ?? Ukoliko SIPA koja je o ovom najnovijem uratku Radeljaševog zemljaka Efendića načelnika opštine kojoj pripada Otoka ne BUDE BRŽA. A i tužilaštvo joj je na prepišaj hoda !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ocito se iscrpilo vise sve sto se moglo prodati, sada su na red dosle zelene povrsine, valjda se nasi politicari ugledali na ove iz Banja Luke pa kao vele kad su oni mogli prodati picin park sto i mi nemozemo prodati igraliste. Ova parcela iako je u privatnom vlasnistvu nikad ne bi bila prodata da kupac nije prvo dobio signal od nekog da ce lahko dobiti i dozvolu za gradnju. Sta je slijedece, voda ili mozda i sami zrak, sve je na rasprodaji.
para čini čuda oči naši glavasi bi guzice dali samo ako su pare u pitanju...zalosno
SDP-u zafalilo para pa daj da se obrce sta bilo...
ma samo gradite dok postoji i jedna vlast trave u gradu,a kad to posignu onda ce poceti naplacivati zrak koji disemo pogotovo ako budemo trazili cist prirodan zrak. to je nasa buducnost sa ovim politicarima ilo revolucija
pa već naplaćuju zrak, RTV taksa ti je porez na zrak... svi plaćamo TRV taksu pa ko sjedne uz TV, sapunice i nesuđene zvezdice taj plaća televiziju, a ko tada mora izaći na zrak taj je platio zrak... Zakon je tu jasan...
I tako...doći će vremena da zelenila neće biti ni za lijeka...
ali većini to neće baš nešto nedostajati...
Vec sada je moja vukojebina naj prihvatljivije rijesenje da se ostatak zivota proved u normalnom ambijentu.