Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TRPI NARODEEE!! IZADJI NARODE NA GLASANJE!! GLASAJMO ZA ISTE, MOJ NARODEEE!! PO KORIDAMA I KONCERTIMA TORBO FOLK MUZIKE IMA VISE RAJE NEGO NA DEMONSTRACIJAMA!! MAKAD MALO BOLJE SKONTAM-CRKNI NARODE!!!
Svake godine ista prica u istom periodu, dojadili su vise i Bogu i narodu, samo da dojade i sebi i da prestanu vise prijetiti ovom blesavom naradu koji svake godine pada na iste lazi vladujece sviti.
Ovo je stvarno sramota. Ne valjaju oni koji nam ovo rade ali ni mi jer sve ovo trpimo. Navodno su to dugovi odredjenih privrednih subjekata ali i bez obzira na to zar svi treba da ispastamo zbog toga a toliki milioni se uludo trose? Strasno!!!!!!!!!!!!!
hahah hajde kako smo se u ratu mrznuli možemo i sad... bit cemo otporniji..
Ajde, sta fali duze ce se zivjeti kad se malo smrznete! Bice se dugotrajnije nego sa grijanjem :)
Smrznite se GRADJANI sarajeva, dabogda vam zubi od cvokotanja poispadali kad trpite sve ovo. Sad ce BHGAS da OPET digne cijene, da redovne platise namire dug onih neplatisa...ali neka, tako vam i treba kad trpite...
Iz godine u godinu isto se ponavlja. Pred početak grejne sezone, halabuka oko plina. Mali potrošači su najmanji problem, problem su oni veliki... A najvise volim kad preko citave godine nista ne rade po tom pitanju, pa se sjete u septembru da salju dopise i traumiraju narod... Pi*da li vam materina
svake godine ista prica!!!!!!!!!!!!!!!
ovdje se prica o 3 miliona duga kantona za dogovorenu subvenciju. Kanton koji ima budzet preko 800 miliona maraka nije izmirio obaveze prema BH Gasu. Valjda je Samiru Silajdzicu i tih 800+ miliona malo. Nije se mogao namiriti pa zafalilo. Sad daje izjave tipa da ga ucjenjuju iz BH Gasa. Gremlin celavi za bolnice mu trebalo.
livija LOPINO pokvarena - ne pravi idiota od sebe i od naroda koji je tokom opsade grada koristio plin - ali - za period 1992 - 1995 - svi smo dobili racune - i koliko ja znam - SVI smo uredno platili te racune - za sto posjedujemo priznanice - ili ste pak racunali da smo ih kao stare papire pobacali ili pogubili ? Dakle - ratni dug je DEBELO naplacen - ali - te PARE je neko potrosio, samo ko???
Gdje su VAM pare koje smo VAM - P L A T I L I - kad ste nam poslali racune za RATNI DUG??
Kako me samo građani koji ne plaćaju račune nerviraju, skupe hiljade maraka duga i onda pričaju kako nam neće dati gas, i kako država ne valja!Čudi me da nam uopšte i griju kad su tolika dugovanja,i što je najgore ne plaćaju oni koji imaju para, a siromašniji slojevi opet izmiruju obaveze.