Sve skuplji troškovi leta
0
Ryanair naplaćuje do 95 eura za putnu torbu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEK PROMJENE IME U AIR BABASERA. PUŠE LI STJUARDESE ZA 2 EURA
Ja ponio sa sobom flašu za pišanje. Niko nije riječi reko još me pita jedan čičica da mu posudim reko more marka korištenje i marka povratna kaucija za flašu.
da si skolovan niko ti ne bi uzeo poso
Ryanair kod nas leti interkontinentalno, kratke relacije sa manjih aerodroma, naravno da se moraju negdje \"naci\". Jos ovdje nije sve ni nabrojano.
nije problem u Ryanairu vec u sve vecim aerodromskim taksama
ako nekome fali koja kila za prtljag, nek nosi mokar ves, tezi je.
Ja sam jednom istjeran iz autobusa Kladanj-Breza jer sam imao ispod 15 kg prtljaga. Kondukter mi je poderao kartu i rekao \"Ko ti je kriv, kad nisi ponijeo vise kofera\". Kad sam ga upitao kome cu se zaliti za ovo? Samo je rekao \"Zali se k.u.r.c.u.\" Pa ja vas sada pitam da li je to uredu?
E ovako, ako ste dovoljno idioti, a jesmo cim poticemo iz idiotske zemlje onda ...ako nosite tute i mokrite u boce, eto vam ustede na dugom letu od najmanje 12 Eura. Dalje, ako nabacite nekoliko pari gaca, hlaca, potkosulja i majica na sebe, te omotate 3-4 peskira oko glave eto vam sljedece ustede od recimo 49 Eura.
Molim vas da procitate sta pisete a ne tako na pamet da prevodite i da lupetate sta hocete. Kakva minimalna tezina torbe 15 kg. Mislili ste reci MAXIMALNA tezina. Molim vas sada, kao vas vijerni citatelj, da obratite paznju na ono sta pisete. U zadnje vrijeme su vam clanci puni pravopisnih greski koje ni dijete od 2 godine nebi napravilo. To se sve da popraviti sa jednostvnim usporavanjem pri pisanju tj ne dopustanju da prsti budu brzi od glave i sa vrlo jednostavnim citanjem napisanog teksta. Hvala unaprijed i zaista se nadam da ce moj komentar uroditi plodom.
Ja neki dan letio sa njima. Zeni ispred mene zafalilo za 15kg i otkinuse joj sa guzice da nadomjeste.
to je ljudi kapitalizam i tržišna ekonomija... neznam što se vazda žale??!
Nije minimalno nego maksimalno 15 kg po torbi!
Jadni nosac Samuel
identicno kao Wizzair!!!
Uzeše Nam Pos\'o