Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cito sam malo strane portale (EU portale) ... svugdje padaju cijene nafte ... do 0,20 € ... samo u ovoj nasoj ... ae recemo "drzavi" se nista ne desava. Cijene nafte armirani beton vec mjesecima !!!
Šestu sedmicu zaredom cijene nafte u Bosni i Hercegovini su iste.
za redom*
JARANE MOJ JUTROS PROLAZIM PORED HIFE 2.06, PROLAZIM PORED PROMINGA, 2.06, PROLAZIM PORED PETROLA 2.06... KONTAM GDJE ĆU PUNITI SVI ĆE ME ZAJ..BATI..MAMICU IM MONOPOLISTIČKU. SVI SU UVEZANI NE MOZES IM NISTA.
Jutros meni natočiše pola rezervara i dadoše mi još i 10 KM.
Bila ona 140 ili 40$ po barelu kod nas je cijena iznad 2.06 KM..
nesto mi tu ne smrdi na dobro..
Kakve to veze ima sa nama????pa mi naftu uvozimo sa mjeseca jebiga skup transport.
Interesantno je kako nasi pumpasi uvjek imaju ogromne zalihe koje su kupili po velikim cijenama I isporucuju ih mjesecima, a zalihe koje imaju po niskim cijenama traju 1 dan...
Bogaćenje neviđenih razmjera. Krivo je i resorno ministarstvo koje reaguje na zahtjeve kada se cijene trebaju podići. Neka i onda čekaju da se potroše stare zalihe.
Udruzenje za zastitu potrosaca ne radi nista, plate redovne. Jebem im sve najmilije.
samo su kod nas rekordno visoke.
e hajmo,rezervoar upola jeftiniji a ćorbe dovoljno do mora :D HOĆEMO JOŠ,HOĆEMO JOŠ