Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za NICKY i CIKY.....hocete li vi od plate da vam se odbija.. Za vrijeme radnog vremena se gleda sa-x...))))
e ebi ga sad ciky :) pa da ti dam jos i broj telefona, pa mi se javi :D cuj koja si kontrola :D :D daj mi ti svoju, pa se cujemo ;)
KOJA SI KONTROLA? :)
ISPRAVKA...10 JE ...
40, TI?
KOJEM KODU PRIPADAŠ?
ovde NICKY...nesto si trebo CIKY?
Hypo banka uzima 10 KM prezadovoljan
TRAŽI SE NICKY ? KO JE NICKY?
a jest vala damire...da nije tako, isli bi u banku svaki dan po novu karticu. nas narod je takav. ako moze ikako ista dzaba...nego po ovim komentarima ja ipak mogu zakljuciti da je ZIRAAT NAJJACI PO SVEMU ... ljudi to ne znaju. vide raiffeisen na tv-u i kontaju to je tako, a kad odu tek tad vide NELJUBAZNOST I NEKULTURU! to sam osjetio na svojoj kozi...eeej, guzva, radi se, filijala puna, kad taman doso red na mene, kad ona na salteru ustade i ode.kaze umorila se i vruce joj ...EEEJ JA POLUDIO OCA MI!!! a raja stala i gleda...niko nista od njenih kolega...ncncnc KATASTROFA!
@tarzan i treba vam naplaćivati karticu kad gubite, nije do banke što ste napažljivi, kakvi ste kad vam se ne bi naplaćivalo dolazli bi svaki dan po novu karticu
L I H V A R I
i unicredit uzima 15 KM za izgubljenu karticu iz ličnog iskustva :D
L I H V A R I
crkli dabogba