Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma federalna vlada kao i sve druge vlade su postavljene da zastupaju interese svojih stranki i ljudi iz njih a ne građana koji su ih birali. Slično su uradili i Geodetskom zavodu u Sarajevu. Nezakonito ušli u prostor privrednog preduzeća pa ga uz pomoć direktora koga su oni postavili 2006 godine preuzeli.Od tog momenta i preuzimanja radnici više ne primaju platu,nemogu dobiti ni jedan posao jer vlada nije registrovala firmu koju je preuzela, ne uplačuju im se doprinosi a stvaraju se ogromni gubici kako bi na kraju federalna vlada preuzela i komplet zgradu za jeftine pare a radnike poslala na ulicu.
mi mošnjaci smo ionako neradnici bez premca, možemo štrajkat godinama! a kome se to u ovoj islamskoj državi ne sviđa nek seli! ha ja!
u kojoj drzavi na svijetu rade a ne primaju platu ? to samo ima u Bosni i Hercegovini !!!!!!