Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje vam je bilo da ste uložili taj novac u ono ruglo i jad od bolnice, sudske odluke se ionako ne donose na sudovima, a kako su efikasni ne bi bila velika šteta ni da ih skroz ukinemo!!!
nek se gradi bilo sta, Bihac je davno zaboravljen od strane glavnog grada, investicije 0%. Bihac ima itekakav prioritet da bude vazan za drzavu. Jedna od 12 rijeka u svijetu s bijelom zastavom je nasa rijeka Una , sviju nas. Drzava se ne trudi da se ista investicija dovede tu. Nego Ilijaš. Bihacko ljeto od vlade fbih je dobilo 0 km. Ko blize vatri taj se i ugrije, a nama je ta vatra daleko, jedno 300 km.
A bolnica neka sačeka još malo, ma zdrao.
Nije mi jasno zašto u Borićima, to je faktički skoro pa van grada, oko 15 minuta hodanja od sadašnje lokacije suda. Zar sve pravosudne institucije ne bi trebale biti u centru jer nije da nema slobodnog prostora, npr. prodaje se zgrada Krajinaputeva na Bedemu, sasvim dovoljna za Kantonalni sud.
nije stvar u tome... daj samo da se nesto radi, da se ima odakle ukrasti
kakavi 15 minuta ? Kako pa fakticki van grada ? Kolega, Borici su u Gradu, aleja je dio grada, uvijek je bila.
Meni kad bi dali 13 mil zaposlio bi 400 ljudi i jos bi im vratio pare
samo ne znam što će ovaj prilog u rubrici BIZNIS? Biznis je kada nešto otvraš ili gradiš u cilju stvaranje nove vrijednosti ili profita, a ovo se pravi u cilju pljačke naroda i za najvećće neradnike iz oblasti tužilaštva i sudstva,
Sviđa mi se što je u obliku haustora,lopovi će samo ući prošetati se i izići slobodni.
a Bolnica cccc
Ulaze Evropska Unija... znači ništa počasni gradjanin grada Bihaća.