Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kriza je uzrokovan zbog lopova koji vladaju ovom državom.jer dok god mi budemo ovce(narod) bit će i vune (para) za pastire(političari).kad se narod digne onda će se nešto moći uraditi za ovo društvo i neće više biti ni ekonomske krize ni drugih kriza.
zasto se ne ukine carina i na polovne automobile da bi i sirotinja mogla uvesti automobil ovim zakonom je napravljena usluga samo bogatasima
ma nisu krive medije ,krivo je more
I\'m zabezeknut! bas me cudi sto je oslabila?? ma kupovace ko ima a ko nema nije ni do sad kupovao. mi ovako zivimo godinama i navikli smo. jedino je zaznuto zapadu sto je navikao na visokoj nozi da zivi i onaj sto cisti canifu i sto je kakav \"glavonja\".
Svugdje je tako. Narod cuva lovu za pametnije i vaznije stvari.
za ovu krizu bi ja najvise okrivio medije