Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šarović ne šara,on bome odgovorno radi svoj pos'o !!!
Sve je to lijepo i fino i pozitivno sto je radio i sada i prije nego je smijenjen sa ministarske pozicije, ali ne zaboravimo da je i ovo jedan od cetnika jer je i sam bio predsjednik RS-a. To sto je nesto pozitivno uradio uopce ne umanjuje cinjenicu da je kao pripadnik SDS-a saucesnik u zlocinima i genocidu pocinjenim '92-95 koje je upravo njegova stranka pokrenula zajedno sa drzavicom preko Drine.
ja bih samo primjetio da je u vezi pobjede amela u xfactoru bilo 860 000 komenata a u vezi mogucnosti izvoza mlijeka imamo u ovom momentu njih 23 to je jedan lijep dokaz nase pameti
E ovo je dobra vijest. Još da se naša goveda od kupaca odviknu od kupovine UVEZENOG mlijeka i počnu kupovati domaće...
pijmo mlijeko
konacno neka dobra vijest :)
Dok je Mirko Sarovic vodio RS napredak je bio vidljiv, ali danasnja vlast je sve unistila.
Danas, kada je ministar na nivou BiH napredak se opet vidi. Svaka cast ljudino, steta sto je takvih jako malo.
cestitke
masala
U proslom mandatu bio najbolji Ministar i nastavio gdje je stao .Dokaz kad se odmaknes od bilo kakve ideologije i nacionalizma da ima pametnih i radnih ljudi.Jos jednom ponavljam kad bi iz svih stranaka uzeli cestite i radne ljude brzo bi isli prema EU.Martin Raguz mora biti Ministar vanjskih poslova.Sepic iz SDA ministar za evropske integracije.Zeljko Komsic ministar Pravde.Trhulj energetike.Radoncic ceste saobracaj i to.Itd.Cavara portir u domu zdravlja Busovaca.Novalic sef smjene u Alma Ras.Sarajlic sef smjene za osrzavanje zelenih povrsina u RAD.Bakir direktor muzeja Sarajevo.Covic privatni bizin nek pokaze kolki je majstor.Zlatko Lagumdzija dekan fakulteta.itd
Bice domaceg kajmaka za tope iduci Ramazan.
...u zadnje vrijeme samo citam lijepe vijesti.ide lagano na bolje samo nek nastavi ovako.nema vise strajkova,sto je za pohvalu.
EU je nas je pomalo pocela tjerati......vidis da nas Vuuuku, daju nam ljudi zakone na tanjiru.......
Bravo, Bravo........ Sto vise se vezati sa EU