Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače vrvi od poljoprivrede u KS
sigurno Samir Ceric sprema oranice oko Sarajeva....
citav kanton sarajevo nema hektar obradive povrsine, priprema para za izbore
Mjere su dobre.Samo da Ministar obrati paznju na jezik.Poljoprivreda ce sve vise postati biznis,tako da tamo nisu nepismeni.Godine 2050 ce na planeti biti 10 milijardi stanovnika,nece se svi moci prehraniti.Bil Gejts najveci farmer u SAD.Ne kaze se "piladi" vec "pilica"
Hoce li Fadil nabavljat masine pitam za jarana??
Samo što pare neće doć' do pravog seljaka, koji radi časno i pošteno,nego do SELJAČINA koji imaju zemlju, a ne zasade ništa. Daj Bože da i tim poljuprivrednicima svane jednom.